Keystone logo
Vatel Vietnam

Vatel Vietnam

Vatel Vietnam

Introducere

Industria ospitalității și turismului pune oamenii în legătură cu o lume în continuă creștere și în continuă schimbare, făcându-l singurul de acest gen. Și același lucru este valabil și pentru Vatel Group: de când a fost înființat în 1981, lucrează cu tranziții industriale care îi afectează pe toți cei din urma lor și trezesc și mai multe vocații.

Deci, de ce să nu ne eliberăm de vechea tradiție în care studenții se grupează într-o singură țară pentru a studia și a pleca să lucreze în alte țări din întreaga lume? Mai degrabă decât să aibă un singur campus imens în Franța, la începutul secolului al XXI-lea, Vatel a decis să își extindă capacitatea de export, exportând metodele sale educaționale inovatoare în toată lumea. Primul grup de școli de afaceri la nivel mondial în domeniul managementului ospitalității și turismului, Vatel a creat o rețea inegalabilă de 50 de campusuri în 31 de țări. Toate urmează același curriculum, care include arta franceză a ospitalității, precum și tradițiile regionale: atât la nivel global, cât și local, Vatel este atașat mizelor implicate în globalizare.

Această dezvoltare internațională merge în mod firesc mână în mână cu un curriculum internațional. Elementele de bază ale locurilor de muncă pentru industria hotelieră, învățarea mai multor limbi străine și efectuarea de stagii în străinătate sunt o componentă importantă în programele noastre educaționale inițiale, menite să vizeze și să consolideze perspectivele internaționale ale studenților noștri. Atât în licență, cât și în MBA, studenții pot studia timp de un an pe un alt campus Vatel, în timp ce continuă să învețe și să se bucure de o imersiune totală într-o altă cultură. Membrii facultății noastre au, de asemenea, un program dedicat de schimb, unul care evidențiază cunoștințele și cele mai bune practici ale acestora.

Într-o lume care acum gândește doar în termeni de fluxuri, în care accelerarea schimburilor, schimbul de informații și extinderea incredibilă a tehnologiilor răstoarnă piața muncii, o perspectivă internațională este cheia succesului. Pentru Vatel, aceasta este o dovadă care a făcut ca Grupul nostru să aibă un succes atât de aproape 40 de ani.

INDEED, ISTORIA LUNGĂ ȘI EVENIMENTĂ A RELAȚIILOR ÎNTRE FRANȚA ȘI VIETNAM ESTE NOI MARCATĂ DE COLABORAREA UNIVERSITĂȚII VATEL ȘI HOA SEN.

Cu ideea de a pregăti mințile tinere dornice în profesioniști din industrie, școala oferă cele mai ideale și practice facilități de predare; cu săli de clasă moderne, care sunt complet echipate cu cele mai noi necesități educaționale și experimentale.

Locații

  • Ho Chi Minh City

    08 Nguyen Van Trang St, Dist.1, HCM City, Restaurant Campus:120bis Suong Nguyet Anh St, Dist.1, HCM City Ho Chi Minh City, VN, , Ho Chi Minh City

    Întrebări