Keystone logo
© VIT
Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Victorian Institute of Technology

Introducere

La VIT , suntem mai mult decât o instituție de învățământ – suntem o comunitate înfloritoare dedicată promovării excelenței și împuternicirii. Cu o moștenire de a oferi educație de calitate și experiențe de învățare inovatoare, am devenit o piatră de temelie a realizărilor academice. Facultatea noastră distinsă, facilitățile de ultimă generație și cursurile dinamice creează un mediu în care studenții pot prospera și își pot transforma aspirațiile în realitate. Înrădăcinați în valorile incluziunii și inovației, ne străduim să cultivăm nu doar absolvenți, ci și lideri care vor modela viitorul. Bine ați venit la VIT , unde începe călătoria dvs. către succes.

VIT este un furnizor de educație înregistrat în Australia, cu o gamă de cursuri specializate în Managementul Afacerilor și Tehnologia Informației și Sisteme. Este înregistrat ca furnizor de educație de către autoritatea de reglementare guvernamentală australiană TEQSA (Agenția Terțiară pentru Calitate și Standarde) și oferă cursuri acreditate în cadrul Australian Qualifications Framework (AQF). MBA livrat la VIT este recunoscut ca o diplomă postuniversitară de înaltă calitate, axată pe îmbunătățirea experienței studenților și pe asigurarea unui nivel ridicat de satisfacție a studenților. La VIT , suntem aici pentru a vă ajuta! Scopul nostru este să vă facem studiul să progreseze cât mai bine posibil și să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a obține succesul.

Încă o dată, vă urăm bun venit și așteptăm cu nerăbdare să vedem că VIT vă ajută să vă schimbați viața cu unul dintre prestigioasele noastre programe de MBA. Programul nostru de MBA are caracteristici care se vor potrivi unui student ca tine. Accentul nostru este să vă ajutăm să obțineți o calificare de MBA și cunoștințe de afaceri internaționale care pot fi aplicate la locul dvs. de muncă. Investiția ta va fi răsplătită prin obținerea unei diplome care poate schimba viața. Vă rugăm să parcurgeți informațiile furnizate și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să vă dezvoltați în carieră.

Avantajele VIT

Înființată în 1998 VIT este o organizație de formare înregistrată recunoscută (RTO din 2000). Oferă calificări recunoscute la nivel național, acreditate cu normă întreagă și cu jumătate de normă, și cursuri scurte în tehnologii de ultimă oră, cum ar fi Multi-Media, Producția digitală, Tehnologia informației, Managementul afacerilor și industria ospitalității. VIT are articulare, transfer de credite și aranjamente avansate cu universități de top din Australia.

VIT este membru al programului SAP University Alliance, membru al programului Microsoft IT Academy Microsoft Certified Partner și Oracle Gold Partner

Repere

 • 23-24 de ani ca RTO (Registered Training Organisation)
 • 20 de ani în afaceri
 • Locații excelente din centrul orașului Melbourne
 • Gamă largă de cursuri
 • Aprobat pentru programe de formare finanțate de guvern

Misiune

Oferiți oamenilor educație și formare de înaltă calitate, oferindu-le cunoștințe și abilități care le transformă viața

Viziune

VIT își propune să creeze rețele educaționale de excelență pentru învățarea pe tot parcursul vieții; unde oamenii vin să învețe, să crească și să realizeze

Ce înseamnă pentru noi valorile noastre

În primul rând studenții

Concentrați-vă în primul rând pe furnizarea de servicii de calitate studenților noștri. Punem experiența studenților în centrul a tot ceea ce facem

Integritate

Fă ceea ce trebuie în orice moment și în toate circumstanțele, indiferent dacă cineva urmărește sau nu

Munca în echipă și proprietate

Acționează în numele întregii companii. Lucrăm împreună eficient pentru a obține succesul VIT

Inovați și simplificați

Privește spre inovație și găsește întotdeauna modalități de simplificare. Fiți conștienți din exterior și căutați idei noi

Concentrat pe calitate

Ne mândrim să oferim studenților noștri servicii de înaltă valoare, ceea ce asigură satisfacția lor și viitorul nostru

Admitere

Cum să aplici (Studenți internaționali)

Studenții care doresc să aplice pentru un loc la VIT ( Victorian Institute of Technology ), pot face acest lucru alegând una dintre următoarele opțiuni:

Dacă sunteți student internațional, aplicați acum completând, fie

Formular de cerere pentru studenți internaționali de învățământ superior (PDF)

Sau

De asemenea, puteți completa un formular de cerere internațională de învățământ superior online făcând clic pe linkul de mai jos. Formular de cerere internațională online (trimiteți detaliile cererii dvs. împreună cu documentele justificative.)

Formular de cerere pentru învățământul profesional sau engleză pentru studenți internaționali (PDF)

Sau

De asemenea, puteți completa un formular de înscriere online pentru vocație sau limba engleză

Formular online de înscriere profesională sau internațională în limba engleză (trimiteți detaliile aplicației împreună cu documentele justificative.)

Dacă sunteți student internațional, aplicați acum completând, fie

(a) Formare pentru dezvoltare profesională și certificare a furnizorilor (cursuri scurte) Formular de cerere (PDF)

Cursuri prin VTAC

Puteți aplica direct pentru cursurile/programele enumerate în Ghidul VTAC la VIT ( Victorian Institute of Technology ) dacă sunteți:

 • NU studiază în prezent anul 12 în Australia și
 • Intenționați să aplicați numai la VIT ( Victorian Institute of Technology )

Cum se aplică (studenți din țară)

Studenții care doresc să aplice pentru un loc la VIT ( Victorian Institute of Technology ), pot face următoarele:

 1. Citiți politicile și procedurile VIT în Manualul nostru pentru studenți domestici
 2. Verificați pagina cursului pentru criteriile de admitere
 3. Completați formularul de cerere online
 4. Încărcați următoarea documentație împreună cu aplicația dvs
  1. Copie certificată a certificatelor de absolvire și a foilor matricole academice
  2. Copie certificată a actului de identitate, de exemplu, permis de conducere, pașaport sau certificat de cetățean australian
  3. Scrisoare de referință semnată de angajator care include îndatoririle și datele angajării.
   Relua
 5. Credite și recunoașterea învățării anterioare: studenții pot fi eligibili ca studiile anterioare și/sau experiența de muncă să fie considerată un credit pentru calificarea VIT . Aceasta înseamnă că studenții care aplică pentru credit ar putea fi scutiți de unele dintre unitățile enumerate în cursul relevant și să-și poată finaliza calificarea într-un interval de timp mai scurt.

Mărturii studențești

Locații

 • Melbourne

  Queen Street, 123, 3000, Melbourne

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări