Keystone logo
University Vitez

University Vitez

University Vitez

Introducere

Universitatea din Vitez are o viziune a viitorului bazată pe premisa că societățile din regiunea Europei de Sud-Est și de Est se află în proces de schimbări, reforme și tranziție spre societățile civile democratice caracterizate de pluralismul parlamentar, statul de drept, o stare de legislație și o economie de piață cu predominanța proprietății private.

Nu este nici o îndoială că în noua epocă cunoașterea proaspăt înrădăcinată este o condiție prealabilă care, mai presus de toate, înseamnă un pas înainte din actualul mediu cultural și social din Bosnia și Herțegovina către o nouă viziune a lumii și o abordare diferită față de economie, sistemul juridic, asistența medicală, diseminarea informațiilor și dobândirea de cunoștințe.

O abordare holistică a fenomenului "bun" pentru fiecare individ înseamnă îmbunătățirea sănătății individuale și a familiei, democratizarea cunoștințelor, liberul arbitru și responsabilitatea, asigurarea unei vieți de înaltă calitate și integrarea unui individ cu mediul său, familia și comunitatea locală. În cadrul acestor sarcini, Universitatea își propune să preia responsabilitatea pentru îndeplinirea rolului educatorului.

Eficiența și eficacitatea studiilor, atractivitatea programelor de predare multidisciplinară care corespund provocărilor viitoare, precum și motivația psihologică și antreprenorială a studenților prin intermediul tehnologiilor pedagogice interactive în organizarea și predarea și procesele științifice - toate cele menționate mai sus contribuie la rata ridicată a elevilor de succes, ceea ce, pe de altă parte, dovedește calitatea generală a cunoștințelor și competențelor transferate studenților, dar și cel mai înalt nivel al motivației studenților.

Universitatea din Vitez este înregistrată legal ca o instituție privată de învățământ superior. Universitatea își desfășoară activitatea în conformitate cu legile Bosniei și Herțegovinei și cu legile din Cantonul din Bosnia.

Misiunea universității este de a educa studenții pentru a fi pregătiți și calificați pentru a face față provocărilor complexe în lumea afacerilor moderne, folosind experiența lor și urmând exemplele celor mai bune universități din lume. Universitatea își propune, de asemenea, să contribuie la societate în general.

Scopul Universității din Vitez este realizarea Procesului de la Bologna prin programe de studii avansate și moderne prin care se va asigura acreditarea diplomelor în întreaga Europă. Toate acestea se bazează pe personalul cu înaltă calificare și profesională, adică profesori și asistenți didactici angajați la universitate, al căror scop este de a spori studenții cu cunoștințe și abilități adecvate.

Facultățile Universității din Vitez sunt:

 • Facultatea de Economie de Afaceri (2 cursuri)
 • Facultatea de Informatică de Afaceri (2 cursuri)
 • Facultatea de Drept (1 curs)
 • Facultatea de Sănătate (3 cursuri)

Puteți solicita înscrierea la orice curs oferit la patru facultăți.

Programele de studii sunt în concordanță cu procesul de la Bologna:

 • 3 ani: Studii de licență (primul ciclu) - 1, 2 și 3 ani de studiu;
 • 4 ani: Studii de licență (primul ciclu) - numai la Facultatea de Drept;
 • 2 ani: studii postuniversitare (ciclul al doilea) - al patrulea și al cincilea an de studiu;
 • 3 ani: studii postuniversitare / doctorale (al treilea ciclu) - al 6-lea, al 7-lea și al 8-lea an de studiu.

Studiile postuniversitare (Masterat) includ un an de prelegeri și un an de lucru privind teza de masterat și apărarea sa. Dacă un candidat are un program de studii de patru ani la facultate, cel de-al patrulea an de studiu este recunoscut ca primul an de studiu de masterat.

Studiile postuniversitare (Doctorat) includ un an de prelegeri și doi ani de lucru asupra disertației doctorale și a apărării sale.

Locații

 • Bosnia and Herzegovina Online

  Školska 23, 72270, Travnik, 72270, Bosnia and Herzegovina Online

  Întrebări