Keystone logo
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Introducere

Vlerick Business School este o școală de afaceri internațională triplu acreditată, aflată în inima Europei – clasată pe locul 1 în Benelux pentru educația executivă și pe locul 19 în Europa. Avem expertiză specifică în transformarea digitală, antreprenoriat și inovare, sănătate, energie și servicii financiare. Pe lângă legăturile noastre strânse cu KU Leuven și Universitatea Ghent – și alianțele noastre strategice cu Universitatea Peking și Universitatea din Stellenbosch Business School – ne construim constant rețeaua de parteneri corporativi din întreaga lume.

Misiunea noastră

Trăi. Învăța. Salt.

Când André Vlerick a fondat școala în urmă cu peste 65 de ani, a construit-o pe o credință puternică în puterea afacerilor ca sursă de progres și prosperitate. Și, deși această viziune nu s-a schimbat până în prezent, lumea în care dorim ca progresul și prosperitatea să se dezvolte s-au schimbat.

Schimbările globale constante și evoluțiile tehnologice rapide perturbă multe piețe. De aceea avem nevoie de factori de schimbare pozitivi, cu o viziune care are rădăcinile într-un vis.

 • Traieste-ti visul.

Visele noastre dau substanță, sens și direcție vieților noastre. Și în condițiile potrivite, ele ne permit să atingem viețile altora și să influențăm lumea din jurul nostru. Dar oricât de aproape sau de departe ar fi visul tău, un lucru este sigur: ai nevoie de curaj pentru a face primul pas.

La Vlerick, oferim terenul fertil pentru ca visele tale să prindă rădăcini, să crească și, în cele din urmă, să prospere. Pentru a face puntea dintre a visa, a îndrăzni și a face.

Vă oferim inspirația, know-how-ul și sprijinul colegilor pentru a vă încuraja să vă trăiți visul.

 • Învață continuu.

Într-o lume în schimbare rapidă, viitorul aparține acelor oameni cu capacitatea și dorința de a continua să învețe. Pentru a fi la curent cu schimbările din jurul nostru, dar și pentru a face un bilanț al propriilor noastre perspective în evoluție. Acesta este motivul pentru care la Vlerick continuăm să provocăm studenții și participanții noștri să-și provoace atât ei înșiși, cât și status quo-ul. Pentru că poți conduce doar atunci când continui să înveți.

Fiind o școală de afaceri și o comunitate mai largă, la Vlerick ne considerăm o excepție. La fel ca tine, știm că fie inovezi, fie mori. De aceea continuăm să regândim călătoriile de învățare Vlerick, oferind o gamă largă de metode și experiențe de predare - indiferent dacă acestea sunt la fața locului sau online - pentru a crea învățare cu impact.

Pentru că asta este ceea ce conduce întreaga comunitate Vlerick: provoacă-te mereu, fii student mereu.

 • Salt cu încredere.

Experiența dvs. Vlerick nu numai că vă va colora mintea, vă va lărgi perspectiva și vă va deschide noi oportunități, ci vă va oferi și sprijinul de care aveți nevoie pentru a face acest salt înainte. Saltul de credință se află între cunoștințele, abilitățile și instrumentele pe care le-ați dobândit și le-ați aplicat pentru a conduce cu scop. Și să transforme cunoștințele în acțiune.

Pentru că este acel salt care se află în centrul propriului nostru scop: să devenim un magnet care atrage lideri întreprinzători, le stârnește pasiunea și o canaliză într-o forță pozitivă pentru schimbare.

Pentru că știm că succesul are potențialul de a inspira și magnetiza pe alții, creând un efect de undă al cărui impact poate fi simțit pe tot globul. Tot ce are nevoie este ca tu să faci un salt.

Abordarea noastră de învățare

Sari înainte. Îți alimentăm calea.

Pentru a prospera în mediul de afaceri de astăzi în continuă schimbare înseamnă să vă angajați pentru a învăța – și să colaborați cu o organizație care va schimba jocul, ale cărei abordări practice și integrate vă mențin în frunte.

La Vlerick creăm un spațiu în care vă puteți cufunda într-o învățare energică, inspirațională și extrem de interactivă. Este locul în care sari în noi abordări, înveți din a face, împărtăși și absorbi – și trăiești viața profesională la care ai visat-o mereu.

Și o poți face datorită CINCI PROMISIUNI pe care ți le facem.

# 1. Siguranța ta = Preocuparea noastră

Experiența Vlerick a fost întotdeauna despre a avea un spațiu sigur pentru a experimenta, pentru a explora și pentru a fi sprijinit pe măsură ce înveți – iar acest lucru este adevărat acum, mai mult ca niciodată.

În campus, nivelurile de energie sunt ridicate - cu măsuri în vigoare pentru a vă menține în siguranță. Așa că vă puteți concentra complet pe învățarea și absorbția atmosferei Vlerick.

În micile tale echipe de învățare - grupul tău agil și de susținere - vei experimenta învățarea intimă, cu impact maxim, cu distanțare fizică sigură.

Online, simțiți zgomotul de emoție și implicare în timp ce participați la provocări și lucrați flexibil cu colegii din întreaga lume.

Oriunde te-ai afla și oricum ai învăța, vei experimenta întotdeauna un spațiu sigur în care să gândești dincolo de convențional, să-ți exprimi ideile și experiențele – și să fii înconjurat de colegi și profesori care te ascultă, împărtășesc și sprijină.

# 2. Nevoile tale viitoare = Punctul nostru de plecare

Explorați adevăratele provocări cu care se confruntă compania dvs. Visezi mare, provoci status quo-ul, descoperi o lume de oportunități și experimentezi noi abilități.

Învățarea are cel mai mare impact atunci când înveți și despre tine. Și pentru a face rezultatele tangibile, punctul dvs. de plecare va fi concret, relevant și personal - bazat pe provocările din viața reală cu care se confruntă organizația dvs., o scanare la 360° a propriilor puncte tari și puncte slabe, un sondaj recent, un proiect în companie. , etc.

Ne bazăm pe experiențele dvs. din trecut și situația actuală pentru a vă oferi instrumentele și încrederea necesare pentru a face următorii pași în dezvoltarea dvs. profesională - oferindu-vă o rentabilitate tangibilă a investiției.

Tu alegi abordarea de învățare care ți se potrivește cel mai bine. Ar putea fi 100% online și în ritm propriu. Sau ar putea fi un hibrid de învățare în campus și online.

# 3. Învățarea dvs. = întotdeauna activă

La Vlerick, puneți cunoștințele în acțiune și acțiunea în cunoaștere.

Te scufunzi în experiențe de învățare extrem de interactive, compuse din diferite formate și activități. Lucrezi alături de colegi din medii diverse, împărtășind, învățând și experimentând zgomotul energiei de grup.

Totul se integrează – de la simulări de afaceri, jocuri și jocuri de rol până la provocări practice, indiferent dacă vă scufundați online sau în campus.

Săpezi mai adânc și obții atât o perspectivă teoretică, cât și abilitățile practice de care ai nevoie pentru a face diferența.

# 4. Rețeaua dvs. Vlerick = O comunitate pentru viață

Vă alăturați unui grup divers, care vă va împărtăși experiența și vă va sprijini la fiecare pas - și veți deveni prieteni importanți și contacte de afaceri de-a lungul vieții profesionale.

Facultatea noastră este accesibilă și accesibilă. Așadar, luați o cafea sau un chat online cu profesorul dvs. și împărtășiți informații din diferite sectoare, zone geografice, experiențe și culturi.

Aveți nenumărate oportunități de a auzi și de a întâlni experți și lideri seniori dintr-o mare varietate de organizații.

Faceți conexiuni intersectoriale și intersectoriale. Și îți faci prieteni - și descoperi oportunități - peste tot în lume.

# 5. Saltul tău înainte = Recompensa noastră

Vă oferim cunoștințele, instrumentele și mentalitatea pentru a contesta status quo-ul.

Deveniți un agent de schimbare în organizația dvs. - echipat cu cadre, instrumente, planuri de acțiune și încrederea de a inspira pe alții. Un lider încrezător, care va avea un impact pozitiv în afaceri și în societate.

Vă puteți baza pe noi pentru a vă sprijini pe măsură ce vă adaptați și învățați de-a lungul carierei. Misiunea noastră de a vă menține în fruntea curbei este unul dintre motivele pentru care suntem o școală de afaceri triplu acreditată și de top.

Statistică

  Caracteristici Campus

  Vlerick Business School are campusuri în Bruxelles, Gent și Leuven. Campusurile noastre sunt locuri de întâlnire pentru cadre universitare, antreprenori, manageri și studenți. Această fuziune de identități și ambiții duce la un flux de idei și perspective noi.

  • Campusul din Bruxelles

  Campusul nostru din Bruxelles este situat în centrul Bruxelles-ului - inima Europei. Campusul se află la câțiva pași de zona comercială și turistică, precum și de centrul financiar.

  • Campusul Gent

  Campusul nostru din Gent este situat chiar în inima orașului istoric și este situat în incinta frumos renovată a „seminarului Groot”.

  • Campusul Leuven

  Campusul nostru poate fi găsit într-o clădire istorică frumos renovată, în chiar inima orașului studentesc Leuven.

   Clasamente

   Clasamentul nostru în listări cu autoritate confirmă poziția noastră de școală europeană de afaceri de top. Chiar dacă astfel de clasamente sunt importante, ele nu sunt o prioritate pentru noi, la Vlerick. Avem propria noastră viziune asupra educației în afaceri și propriile noastre structuri de evaluare și îmbunătățire. Scopul nostru este să conducem mai degrabă decât să urmăm procesul de inovare.

   Prezentare generală Clasamentul Financial Times

   Benelux Europa Lume
   Școala Europeană de Afaceri (2020) 2 24 /
   MBA
   2
   4
   29
   40
   99
   85
   masterat
   2
   1
   28
   19
   35
   23
   Educație executivă (2020)
   1
   2
   1
   17
   17
   16
   27
   31
   28

   Toate clasamentele pot fi consultate pe site-ul Financial Times .

   Locații

   Locații
   • Reep,1, 9000, Ghent

   • Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

   • Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

   Întrebări