Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Introducere

De la înființare, Vrije Universiteit Amsterdam a reprezentat educația, cercetarea și transferul de cunoștințe științifice și bazate pe valori. Suntem liberi gânditori cu expertiză și O minte mai largă. Și lucrăm împreună pentru a construi o lume mai bună pentru oameni și planetă.

O universitate de cercetare cu accent pe societate

Lumea se confruntă cu provocări majore, în timp ce există diviziuni tot mai mari în cadrul societății. Acest lucru necesită știință cu conștiință. Cu expertiza noastră, mintea deschisă, spiritul întreprinzător și abordarea multidisciplinară, lucrăm la dezvoltarea de soluții durabile care au impact asupra societății. Ne concentrăm pe patru teme de profil: Lume conectată, Guvernare pentru societate, Sănătate umană și Științe ale vieții și Știință pentru durabilitate.

Universitatea unică și multidisciplinară

VU Amsterdam este o universitate unică, cu facultăți în științe umaniste, STEM, științe sociale și științe medicale. Educația și cercetarea noastră sunt strâns legate. Îmbinăm poziția noastră de vârf în cercetare cu o puternică orientare socială, ceea ce a condus la o excelentă reputație internațională. Educația și cercetarea noastră sunt în mod clar multidisciplinare. Acest lucru este întărit de faptul că facultățile noastre sunt toate situate într-un singur campus. Suntem o adevărată universitate de campus în inima districtului de cunoștințe Zuidas, împărtășind poziția și accesibilitatea excelentă la nivel național și internațional.

Școala de Afaceri și Economie

Școala de Afaceri și Economie (SBE) face legătura între cercetare și educație în economie și administrarea afacerilor

Credem în știință cu un scop. Studenții, oamenii de știință și personalul din cadrul facultății noastre dobândesc și difuzează cunoștințe contemporane în administrarea afacerilor și economie, astfel încât să putem răspunde eficient provocărilor economice și sociale cu care se confruntă lumea noastră. Acum și în viitor.

Suntem convinși că colaborarea, deschiderea și responsabilitatea socială sunt singura cale de urmat - pentru știință, afaceri și societate. Ne pregătim studenții să devină cetățeni academicieni cu o viziune clară asupra valorilor și idealurilor lor, care vor face diferența în lume.

Statistică

Vrije Universiteit Amsterdam găzduiește 26.370 de studenți, cu aproximativ 15.000 de studenți de licență și 11.500 de master. Corpul studențesc include mai mult de 4.000 de studenți internaționali care aduc diversitate în campus. Facultatea de științe are cel mai mare număr de studenți, urmată de școala de afaceri și economie, cu 6.911 și, respectiv, 4.918 studenți.

  Caracteristici Campus

  VU Amsterdam are un campus central plin de viață în Zuidas Knowledge District din Amsterdam. Cu facilități de educație și cercetare de ultimă generație, campusul reunește studenți, personalul academic, comunitatea de afaceri și organizațiile societății civile într-un mediu care stimulează colaborarea.

  Campusul VU este un loc în care oamenii se întâlnesc și în care apar noi forme de colaborare. Locația, adiacentă districtului de inovare Zuidas din Amsterdam și aeroportului Schiphol din apropiere, îl face un loc de întâlnire ușor accesibil.

  VU Amsterdam este o comunitate internațională care colaborează cu alte centre de cunoaștere și colaborează cu comunitatea de afaceri, precum și cu organizațiile societății civile. Campusul VU este în mod continuu adaptat și dezvoltat pentru a răspunde provocărilor și cerințelor vremurilor noastre.

  Facilități pe VU Campus

  • Facilități de catering
  • Biblioteca universitară și locuri de studiu
  • VU Boekhandel (librărie)
  • Rialto, Griffioen și Galeria VU ART SCIENCE
  • Grădina Botanică Zuidas
  • Repro

   Admitere

   VU Amsterdam oferă atât studenților naționali, cât și internaționali șansa de a urma învățământul superior într-o gamă largă de discipline precum Științe ale sănătății, Afaceri și Matematică, Inginerie, Drept și Guvernare etc.

   Unde să aplici: Portalul de aplicații VUNet
   Taxe de aplicare: 100 EUR
   Cerințe de aplicare:

   • GPA minim de 3,0
   • Studenții ar trebui să trimită foile lor academice oficiale de la instituțiile la care au participat ultima dată
   • Dovada de competență în limba engleză
   • Copia unui pașaport valabil

   Cerinte pentru viza

   Vrije Universiteit Amsterdam îi ajută pe studenți solicitând viza de student pentru Țările de Jos în numele lor. Deși procesul este simplu, este nevoie de aproximativ o lună pentru aprobarea vizei. Prin urmare, studenților li se recomandă să-și încheie procesul în timp util.

   Pentru viza de student pentru Țările de Jos, trebuie să furnizați documentele menționate mai jos:

   • Un pașaport care trebuie să fie valabil cel puțin șase luni
   • Copie după permisul de ședere Schengen, dacă este cazul
   • Rezultatele testului de limba engleză sunt obligatorii
   • Va trebui prezentată și dovada dovezii financiare
   • De asemenea, studenții vor trebui să plătească taxele de viză pe termen lung și permisul de ședere, care este de 250 EUR.

   Statistica absolvenților

   Acreditări

   Acreditat AACSB

   Locații

   • Amsterdam

    De Boelelaan,1105, 1081 HV, Amsterdam

   Întrebări