Keystone logo
Varna University of Management MBA Master of Business Administration
Varna University of Management

MBA Master of Business Administration

0 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programele noastre MBA sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți oportunitățile de carieră și succesul carierei viitoare. Universitatea este clasată pe locul 9 în Europa Centrală și de Est pentru gradul MBA de la Best-masters.com. Este bine cunoscut faptul că diploma de MBA este un simbol al profesionalismului, competenței și cunoștințelor, foarte respectat de toate companiile multinaționale. Programele VUM MBA sunt o combinație de teorii și numeroase studii de caz practice axate pe rezolvarea problemelor, dezvoltarea abilităților manageriale de valoare imediată și durabilă.

Elementele esențiale ale programului MBA sunt construite în jurul adunării și consolidării conducerii, luării deciziilor, a abilităților de comunicare și analitice, care sunt substanțiale pentru fiecare manager de succes. Nu în ultimul rând, programul MBA este conceput pentru oameni de lucru și prin urmare studiile au loc în timpul weekend-urilor sau după sfârșitul zilei de lucru, ceea ce înseamnă că puteți studia și lucra simultan. Clasele sunt oferite și în zilele de vineri și sâmbătă, care facilitează călătoriile și cazarea.

Un alt avantaj cheie al programelor noastre MBA este o opțiune pentru excursii de studiu la nivel mondial cu partenerii noștri la nivel mondial.

În plus, programele noastre de MBA vă permit să vă concentrați mai mult pe studiul dvs., în funcție de nevoile și interesele dvs., permițându-vă să alegeți Pathways specifice. În acest fel, nu numai că veți obține cel mai înalt nivel de educație, ci și o specializare personalizată, care va apărea în paranteze de lângă gradul dvs.

Pathways opționale

 • Management de proiect MBA
 • MBA Managementul Dezvoltării Produselor
 • MBA Managementul sectorului sanatatii
 • MBA Marketing
 • MBA International Finance
 • MBA Resurse Umane

Procesul de educație

Toate cursurile sunt predate în limba engleză și au fost aprobate oficial de Cardiff Metropolitan University, Marea Britanie. De asemenea, există mulți lectori invitați care vă învață pe parcursul acestui curs.

Studenții noștri din MBA provin din diferite culturi, industrii și sunt cu medii diversificate și experiență de lucru. Acești studenți aduc o fuziune de experiență, varietate culturală și cunoștințe ample despre clasă. O diversitate asemănătoare nu doar îmbunătățește valoarea studiilor, ci și îmbogățește discuțiile, forumurile și seminariile pe parcursul prelegerilor și proiectelor de studii de caz. În plus, contactele pe care le-ați construit în timpul studiului dvs. ar putea avea ca rezultat colaborări și activități viitoare pe termen lung în afaceri.

Modulele de studiu constau din module de bază , plus cel puțin două module opționale suplimentare în conformitate cu preliminare ales Pathway :

Module de bază

 • oameni
 • Contabilitatea factorilor de decizie
 • Marketing
 • De gestionare a operațiunilor
 • Managementul Finanțelor
 • Management strategic
 • Cumpărător de comportament și relații de marketing
 • Managementul inovării
 • Managementul brandului
 • Leaderhsip și gestionarea schimbărilor
 • Disertație / Înființarea unei afaceri / Proiect propus

Două module opționale în domeniul Finanțelor, HR, Marketing, Management de Proiect, Managementul Produselor

Disertație finală de MBA: Disertația, care cuprinde trei dintre cele nouă module ale MBA, este o piesă de cercetare a managementului individual, provocatoare din punct de vedere intelectual, care oferă studenților cunoștințele, capabilitățile și competențele managerilor de succes de astăzi.

Diplome: Diplomă de Master în Administrarea Afacerilor din Marea Britanie, eliberată de Cardiff Metropolitan University, Marea Britanie și Master of Business Administration Diplomă acordată de Varna University of Management .

Cerințe de admitere

Admiterea se bazează pe documente, IELTS 6.5 sau echivalent ( VUM instituțional în limba engleză, disponibilă în limba engleză) și interviu online sau direct în fața candidatului.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare