Keystone logo
Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Wake Forest University School of Law

Introducere

Studiul formal al dreptului face parte din Universitatea Wake Forest din 1894 . De-a lungul anilor, Wake Forest a evoluat ca un colegiu mic Baptist pentru bărbați situat la nord de Raleigh , Carolina de Nord , la o universitate independentă, multidimensională, recunoscută la nivel național, situată în Winston-Salem . Wake Forest University School of Law a crescut împreună și uneori a condus dezvoltarea instituției din care face parte. Școala de drept , care a lucrat pentru a satisface nevoile unei profesii juridice în schimbare, precum și nevoile în schimbare ale studenților, continuă să fie un lider în educația juridică, prin implicarea în modelare și profesionalism prin excelență academică și printr-un angajament serios față de serviciu.

Misiunea noastră

Școala noastră urmărește să pregătească studenții noștri pentru practicarea legii în Statele Unite. Unii dintre absolvenții noștri își vor folosi educația juridică pentru alte scopuri decât cele de drept, dar recunoaștem că fiecare absolvent poate fi admis la bar în oricare din cele 50 de state. Prin urmare, avem responsabilitatea de a oferi studenților noștri o bază de cunoștințe și abilități juridice pe baza cărora își pot construi viața de serviciu în cadrul profesiei de avocat. Trebuie să încercăm să inspirăm în fiecare student respectul pentru statul de drept, o devotament față de idealul serviciului public și un angajament față de valorile profesionale de bază: onestitate, diligență, competență, inteligență și politețe. În recrutarea studenților noștri și plasarea absolvenților noștri, școala noastră devine din ce în ce mai orientată spre naționalitate, dar ne menținem și vom continua să cultivăm o relație specială cu statul și regiunea noastră. Școala noastră este mică după tradiție și design. Scopul nostru este de a stabili o comunitate academică care să unească studenții, facultatea, personalul, absolvenții și prietenii într-o familie extinsă, loială. Trebuie să ne îngrijim de dezvoltarea personală a elevului individual și ar trebui să îi încurajăm pe toți elevii să se îngrijească unul de celălalt și de Universitatea Wake Forest. Dorim să depășim orice bariere economice sau etnice care ar fi putut exclude în trecut persoanele din profesia de avocat. Credem că facultatea trebuie să se dedice învățământului și bursierii juridice. Considerăm aceste funcții ca fiind aspecte sinergice ale unei singure vocații. Excelența predare este esențială pentru procesul educațional; bursa juridică informează acest proces și contribuie la îmbunătățirea legii. Căutăm să atragem la facultatea noastră indivizi a căror caracter și comportament exemplifică ideile profesionale și personale care stau la baza misiunii școlii. Cursul de studiu de la Wake Forest subliniază abilitățile fundamentale ale legionarului. Clasele sunt mici. Profesorii sunt accesibili studenților din afara clasei. În toate cursurile, profesorii pun accentul pe analiza juridică și gândirea critică și încurajează studenții să ia în considerare condițiile sociale și economice în care funcționează principiile și regulile legale și modurile în care avocații utilizează aceste principii și reguli în practică. Crezând că avocații trebuie să poată comunica clar și convingător, accentuăm dezvoltarea abilităților în comunicarea scrisă și orală. De asemenea, recunoaștem nevoia de a instrui studenții noștri cu privire la utilizarea eficientă a tehnologiei informaționale. Înțelegem că pregătim studenții noștri să trăiască și să lucreze într-o lume în schimbare care este influențată de evoluțiile transnaționale și de globalizare.

Locații

  • Wake Forest University School of Law PO Box 7206 1834 Wake Forest Road Winston-Salem, NC 27109-7206 USA, NC 27109, Winston-Salem

Întrebări