Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Introducere

112357__APT8752.jpg

Planificați să începeți un program de Executive MBA și căutați direcția potrivită pentru dvs.? Alăturați-vă la webinar la 26 martie, ora 17:00
Înscrieți-vă aici - https://link.do/yKdSJ


Despre noi

Warsaw University Of Technology Business School este una dintre cele mai bune școli poloneze care oferă educație managerială de înaltă calitate. Școala a funcționat de peste 27 de ani. A fost listată în mod regulat în topul clasamentului național și își îmbunătățește continuu poziția în clasamentul internațional. Scopul școlii este de a educa managerii de astăzi care înțeleg clar lumea actuală, precum și rolul lor de lider de afaceri. Misiunea noastră este să cultivăm lideri responsabili care sunt capabili să-i îndrume pe alții și care lucrează continuu pe propriile cunoștințe, abilități și talente.

Misiunea noastră este să cultivăm lideri responsabili.

O școală pentru lideri

Economia modernă și societatea au nevoie de adevărați lideri - lideri capabili să-și planifice strategiile, să acționeze în mod responsabil, să rezolve problemele în mod eficient, să-și asume riscul calculat și să-și împărtășească entuziasmul cu ceilalți. Ei trebuie să își dezvolte abilitățile manageriale și antreprenoriale și să aibă o perspectivă profundă asupra economiei și a propriei organizații. Liderii trebuie, de asemenea, să fie deschisi, flexibili și să se poată adapta la schimbările care au loc în mediul lor.

WUT Business School formează oameni care înțeleg punctele de vedere ale altora, conving și conduc alte persoane.

Un experiment european

Warsaw University Of Technology Business School fost creată în 1991 ca rezultat al unui experiment îndrăzneț. A fost înființată în comun de patru instituții: cea mai bună universitate tehnică poloneză, Universitatea de Tehnologie din Varșovia și trei școli de prestigiu din Europa de Vest - Școala de Management HEC (Paris, Franța), London Business School (UK) și NHH Norwegian School of Economics (Bergen, Norvegia). Prin urmare, de la bun început, WUT Business School avea un caracter cu adevărat internațional, care a fost susținut cu succes datorită implicării continue a fondatorilor. Timp de mulți ani, Școala a fost membru al Fundației Europene pentru Dezvoltare Management, creată de școlile de conducere din Europa.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Calitatea cea mai înaltă a educației

Warsaw University Of Technology Business School a dezvoltat propriul model de educație , care răspunde complexității lumii moderne și așteptărilor ridicate pe care trebuie să le facă față liderii. Modelul se bazează pe trei piloni:

  • dezvoltarea de cunoștințe și abilități
  • folosind cunoștințele în practică
  • dezvoltarea personală a elevilor

Modelul nostru este orientat spre înțelegerea complexității economiei moderne și a societății, a relațiilor dintre diferite domenii de activitate, precum și a înțelegerii provocărilor cu care se confruntă liderii. Echipele independente, alcătuite din oameni de știință polonezi și străini și practicieni de afaceri, se asigură că programele de studii rămân de cea mai înaltă calitate.

Ne mândrim cu oferirea de educație care să răspundă așteptărilor studenților noștri.

Alumni Network

În afară de calitatea educației, rețeaua noastră de absolvenți de programe de MBA este cel mai mare avantaj al WUT Business School . Absolvenții noștri sunt răspândiți în întreaga lume, dețin poziții înalte în organizații și, de multe ori, și-au dezvoltat propriile întreprinderi. Datorită unei rețele cooperante de absolvenți, absolvenții noștri creează oportunități de afaceri unice.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Programe

Întrebări