Keystone logo
Waseda Business School

Waseda Business School

Waseda Business School

Introducere

Waseda Business School (WBS) - Școala Absolventă de Afaceri și Finanțe, o parte a

WBS va conferi acelor persoane care au absolvit un program de educație în afaceri care reflectă cele mai recente rezultate ale cercetării, bazate pe standarde adecvate de evaluare și care au dobândit expertiză practică la nivel înalt și abilități de luare a deciziilor în calitate de lideri de afaceri, gradul de Master. de Administrarea Afacerilor (MBA) și pentru cei care au dobândit cunoștințe financiare avansate și teorie bazate pe standarde internaționale, gradul de Master în Finanțe (MSc în Finanțe). Avem trei programe care se desfășoară toate în limba engleză (Unele cursuri sunt disponibile și în japoneză)

WBS este capabil să ofere un curriculum educațional bine echilibrat printr-o gamă largă de cursuri opționale, inclusiv cultivarea perspectivelor globale și a eticii profesionale, pentru a putea oferi o mulțime de oportunități de învățare în abordări teoretice și empirice, precum și în aplicarea acestuia.

Misiunea noastră

WBS creează o comunitate dinamică de învățare pentru toate părțile interesate, ca un catalizator pentru dezvoltarea unor lideri globali perspicace și responsabili, cu cunoștințe de management aplicabile.

Caracteristici Campus

Viața la WASEDA

Există multe modalități de a vă implica și de a vă explora interesele la Waseda Business School . În secțiunile de mai jos, puteți afla mai multe despre studenții noștri, evenimentele și tradițiile de care se bucură și unde și cum trăiesc în Tokyo.

Viața la WASEDA – Waseda Business School (Școala Absolventă de Afaceri și Finanțe)

Locuind în Tokyo

Informații despre locuințe și probleme generale ale vieții de zi cu zi și un ghid cuprinzător pentru obținerea unei vize de student pot fi găsite pe site-ul web al Centrului pentru Educație Internațională.

Tokyo este un oraș distractiv, curat, sigur, la modă, de clasă mondială, cu mai multe restaurante de trei stele Michelin decât Paris și diverse baruri de specialitate care oferă cele mai bune băuturi, sake și vin. Calitatea vieții în Tokyo este extrem de ridicată și faptul că japonezii au unele dintre cele mai mari speranțe de viață din lume nu este o surpriză.

Tokyo produce artefacte culturale precum anime și manga care sunt populare în întreaga lume. Dar, există și un etos aici, surprins în filmul Lost in Translation al Sophiei Coppola, care trebuie experimentat pentru a fi înțeles.

Tokyo are un sistem de transport public uimitor. Astfel, puteți accesa cu ușurință muzee, galerii de artă, concerte și evenimente sportive, lupte de sumo și diverse festivaluri culturale. Două aeroporturi internaționale din Tokyo (Haneda și Narita) fac posibilă călătoria cu ușurință în întreaga Asia și nu numai.

Tokyo este, de asemenea, centrul de afaceri și politic al celei de-a treia economii ca mărime din lume și un hub care face legătura cu restul Asiei. Este locul în care se află sediul pentru majoritatea firmelor japoneze Fortune 500 și majoritatea filialelor japoneze ale firmelor multinaționale Fortune 500. În acest sens, Tokyo în sine este ca un laborator viu pentru oamenii cu un interes puternic pentru afaceri. Așa că se spune că Tokyo este cadrul perfect pentru studenții din întreaga lume care doresc să obțină un MBA în Asia. Cel mai bine, chiar și studenții care nu vorbesc japoneză spun că se pot bucura foarte mult de viața lor în Tokyo.

Facilităţi

Sala de clasă HyFlex

Biblioteci

Studenții WBS au acces la următoarele facilități ale bibliotecii. Orele indicate mai jos sunt orele în care bibliotecile sunt deschise în timpul perioadei școlare. Vă rugăm să verificați orele de deschidere în timpul pauzelor.

 • Biblioteca de afaceri (etajul 10, clădirea 11)
  Această bibliotecă oferă materiale de referință, cum ar fi cărți și reviste în domeniul comerțului și al afacerilor, pentru facultate și studenți absolvenți. Unele materiale sunt disponibile pentru împrumut (până la două articole la un moment dat, timp de două săptămâni).
 • Sala de referință pentru biblioteca de afaceri (etajul 10, clădirea 11)
  Biblioteca de afaceri are atașată o sală de referință cu aproximativ 50 de locuri pentru studenți.
 • Biblioteca de cercetare memorială S. Takata (Clădirea 2)
  Dedicată utilizării facultății și studenților absolvenți în domeniul științelor sociale, Biblioteca Memorială de Cercetare S. Takada oferă materiale de cercetare, precum și cărți și reviste în limbi străine. Colecția, care are un total de peste 320.000 de articole, este disponibilă studenților absolvenți pentru răsfoire, împrumut și copiere, iar instalația este dotată cu 110 de locuri. Deschisă mai mult decât alte biblioteci din campus și chiar și în perioada examenului de admitere, această bibliotecă va fi foarte utilă pentru studenții WBS, în special pentru cei care doresc să acceseze materiale în limbi străine. Pentru a vizita biblioteca, intrați de la intrarea de sud pe partea dinspre clădirea 2, apoi urcați la etajul 3.
 • Sală de lectură pentru studenți (la subsol, clădirea 11)
  Această facilitate este destinată în primul rând studenților de la Școlile de Comerț și Studii Liberale Internaționale, cu toate acestea, studenții absolvenți sunt, de asemenea, bineveniți să o folosească pentru navigare și împrumuturi.
 • Întregul sistem de biblioteci al Universității
  Studenții au, de asemenea, acces la Biblioteca Centrală și la celelalte facilități ale bibliotecii din campus.

Introducere în clădirea 11

Waseda Business School este situat într-una dintre cele mai noi clădiri ale Universității Waseda – Clădirea 11 – pe campusul principal Waseda. Clădirea a fost finalizată în 2009 cu sprijinul financiar din partea Daiwa Securities Group Inc., una dintre cele mai mari firme de valori mobiliare din Japonia. Clădirea are mai multe structuri de clasă și fiecare sală de clasă este echipată cu tehnologie de predare de ultimă generație.

Studenții WBS iau în principal cursuri la etajele 9 și 11. Elevii pot rezerva săli de clasă pentru sesiuni de studiu în grup atunci când sălile nu sunt folosite pentru cursuri. Clădirea 11 are numeroase puncte de acces la rețea care le permit studenților să acceseze rețeaua wireless de mare viteză a Universității Waseda.

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AACSB

  Locații

  • Tokyo

   WASEDA Business School Admissions Office 3rd Floor, Bldg.11 1-6-1 Nishi-Waseda, Shinjuku-ku Tokyo 169-8050 JAPAN, , Tokyo

   • Singapore

    50 Nanyang Ave, Singapore 639798, , Singapore

    Întrebări