Keystone logo
Wawasan Open University

Wawasan Open University

Wawasan Open University

Introducere

Universitatea Populară

Wawasan Open University (wou) a fost înființat în 2006, cu un obiectiv unic și responsabil social - pentru a oferi acces la Malaysians de lucru învățământ superior de calitate prin învățământ deschis la distanță (IDD), indiferent de mediul educațional, etnice sau socio-economic. Universitatea și-a răspândit aripile sale în septembrie 2013, pentru a oferi programe de studii cu normă întreagă pentru abandonul școlar STPM și a titularilor de diplomă la campusul principal în Penang.

Așa cum universitate poporului, wou crede în furnizarea de oportunități de educație și învățare pe tot parcursul vieții tuturor oamenilor pentru auto-îmbogățire și avansare profesională. Prin deschiderea ușii către învățământul terțiar, wou asigură faptul că mai multe malaezienii sunt acum în măsură să urmărească un grad accesibil.

Wawasan Open University (wou), unul dintre principalii producători instituții Malaezia, private de învățământ superior, a fost infiintata in anul 2006, cu un angajament față de extinderea oportunităților în învățământul superior, precum și pentru a preda excelență care vizează creșterea nivelului de cunoștințe și burse între toate malaezienii. Noi oferim învățământ deschis la distanță (IDD), pentru a permite adulților de lucru să continue visele lor educaționale, fără a perturba angajamentele lor profesionale și personale, precum și programe la prețuri accesibile on-campus full-time grade în Penang pentru absolvenții de și titularii de diplome. Noi dota studenții noștri cu cunoștințe și abilități pe care le deservesc incredibil de bine în mediul actual de lucru competitiv industriei relevante.

Wou materialele de curs este pregătit și livrat de personal calificat în mod excepțional din industrie și mediul academic. Tutoriale sunt livrate în limba engleză, iar noi oferim cursuri de fundație în limba engleză pentru a consolida competența de bază, precum și cursuri de comunicare la locul de muncă, limba engleză la locul de muncă și abilități de scriere pentru studii universitare pentru îmbunătățirea competențelor.

Toate programele wou sunt pe deplin aprobate de Ministerul malaiezian al Învățământului Superior (Mohe). Până în prezent, 35 dintre cele peste 50 de programe oferite de wou au primit statutul de acreditare deplină de către Qualifications malaeziene Agency (MQA); și din cele 35 de programe acreditate, 13 au primit recunoaștere din partea Departamentului Serviciului Public (APP), în urma absolvirii primului lot de studenți.

Viziunea noastră, Misiune & Valori

Viziunea noastra

Noi dorim sa fim o comunitate de învățare vibrantă, care inspiră învățarea, susține inovația și alimentează toate-a rundă de creștere personală.

Misiunea noastră

Ne angajăm să extinderea oportunităților în învățământul superior și pentru a preda excelență care vizează creșterea nivelului de cunoștințe și burse de studiu în rândul tuturor Malaysians.

Valorile noastre

Noi credem că au potențialul de a se dezvolta la maxim, în conformitate cu valorile prețuite nobile pe care le împărtășim cu toții. Noi credem în:

Standarde ridicate instituționale Respectarea

Noi vă oferim învățarea pe tot parcursul vieții și oportunități de dezvoltare personală pentru toată lumea. În acest scop, vom asigura accesul deschis și accesul la toate. Noi credem în furnizarea unui programe inovatoare, cuprinzătoare academice pe care le oferă instrucțiuni de calitate superioară, standarde instituționale înalte și o gamă largă de oportunități educaționale.

Celebrând diversitatea studenților noștri

La Wawasan Open University, noi credem că realizările, talentele și moștenirea contribuie în mod semnificativ la comunitatea noastră. Noi sprijinim dreptul și responsabilitatea dumneavoastră să își asume un rol activ în procesul de învățare pentru a face experiența de învățare unul productiv. Onestitate și integritate în predare, învățare și procesul de consultare este esențială și o evaluare obiectivă a aptitudinilor și abilităților dumneavoastră este cheia succesului tau. La Wawasan Open University, sărbătorim diversitatea comunităților noastre studențești și suntem pozitive, veți găsi experiența personală imbogatirea.

Recunoscându angajații noștri

Noi credem în recunoașterea valorii și expertiza angajaților noștri, promovând respectul reciproc și respectarea drepturilor acestora. În calitate de angajator cu oportunități egale, Wawasan Open University ofera un mediu de susținere, care ajută angajații să atingă echilibrul corect între viața lor de muncă și angajamentele lor personale. Noi recunoaștem dreptul și responsabilitatea angajaților noștri să joace un rol activ în dezvoltarea lor profesională ca acestea să depună eforturi pentru excelență. Noi le ajuta în acest proces prin crearea unui proces de luare a deciziilor onest și transparent.

Valorizarea cetățeni și comunitatea

Pentru a trăi până la încrederea acordată în noi de către sponsorii noștri, studenții noștri, și donatori privați, ne angajăm la gestionarea responsabilă a resurselor noastre financiare. Scopul nostru este de a contribui la resursele umane, dezvoltarea educațională, economică, tehnologică, socio-economic și cultural al națiunii menținând în același timp durabilitatea ecologică.

libertatea academică și corectitudinea

Noi credem în libertatea academică și schimbul liber și onest de idei. Aspiram pentru cea mai înaltă integritate academică și în asigurarea unor drepturi egale, acces egal și de un tratament egal în cazul în care sunt implicate oportunități de învățare.

Ce este de învățământ deschis la distanță?

Abordarea noastră unică ODL este ideal pentru studenții adulți care doresc să urmeze calificări terțiare pentru dezvoltarea profesională și auto-îmbogățire într-o manieră flexibilă și la prețuri accesibile, indiferent de mediul educațional, etnice sau socio-economice anterioare. Mai mult de 16.000 de profesioniști care lucrează în Malaezia au, până în prezent, cu experiență oportunitățile de învățare la wou în timp ce ei continuă în locurile lor de muncă.

ODL implică:

sesiuni de față-în-față tutorial (cinci sau mai multe pe semestru), cu tutorii de înaltă calificare, care sunt, de asemenea, ușor accesibile pentru tine între tutoriale prin telefon și e-mail. materiale de curs cuprinzătoare Accesul la noastre de e-bibliotecă Learning Sistemul nostru de Management System (LMS), o platformă on-line la informații de intrare și pentru discuții on-line / forum cu colegii dumneavoastră, tutori și coordonatori de curs

Nu contează unde locuiești. Aveți flexibilitatea de a studia la domiciliu sau la locul de muncă, și, de asemenea centre regionale / centrele noastre de asistență în Penang, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kuala Lumpur, Bandar Utama și Klang, în cazul în care le oferim facilități informatice, dacă nu aveți propria .

S-ar putea studia pentru un singur curs fără a comite-te în continuare. În mod alternativ, s-ar putea lua mai multe cursuri de unul după altul, până când s-au obținut o calificare. S-ar putea lua chiar o pauză între cursuri în cazul în care aveți nevoie.

Aveți flexibilitatea de a alege numărul optim de credite să ia în fiecare semestru pentru a se potrivi dvs. personale, locul de muncă și angajamentele de studiu Noi oferim 45 de programe ODL la diplomă, nivel universitar și postuniversitar, în afaceri, tehnologie, educație și studii liberale, inclusiv șase MBA programe.

Locații

  • George Town

    Wawasan Open University 54, Jalan Sultan Ahmad Shah, 10050, George Town

Întrebări