Keystone logo
Wawasan Open University Commonwealth maestru executiv de administrare a afacerilor (cemba)
Wawasan Open University

Commonwealth maestru executiv de administrare a afacerilor (cemba)

George Town, Malaysia

Request duration

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 24.750 / per year

Amestecat

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Commonwealth Executive Master of Business Administration (CeMBA)

Dezvoltat ca un program de colaborare de Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, și un consorțiu format din patru universitati participante din Asia, acest program este conceput pentru a ajuta profesioniștii care lucrează în calitate de manageri și supraveghetori în cadrul organizațiilor din Malaezia, pentru a obține o înțelegere în profunzime a principiile de management și de a dezvolta abilitățile și capacitățile necesare pentru a funcționa directori ca fiind eficace în mediul de afaceri la nivel mondial este extrem de competitiv. Prezentarea conținutului de curs în Învățământ la Distanță Deschis (IDD) se asigură că elevii nu trebuie să disloce de la locul de munca lor. Conținutul programului contemporan și extrem de relevant este susținută de interacțiune și sprijin online tutore față-în-față, pe bază de conferințe video și locuințe Școala cum Atelier de proiect.

caracteristici ale programului

Programul oferit ca un mod de educație ODL cu elemente de acces attendability și flexibilitate adaptate la cerințele adulților care lucrează în Malaezia.

  • Continut in colaborare dezvoltat prin participarea COL și a universităților deschise de frunte în Asia.
  • conținut global care sunt adaptate în mod corespunzător la mediul de afaceri local.
  • Învățarea eficientă susținută de sistem extrem de interactiv și bine conceput de sprijin de învățare, inclusiv față în față tutoriale, on-line și îndrumare telefonic, suport video conferințe, discuții filetate și posibila interacțiune cu lideri din industrie.
  • livrare Program de către membrii calificați ai facultăților universitare.
  • Nivelul înalt de orientare aplicare prin utilizarea unor studii de caz și pentru componente de lucru de proiect.

Perspectivele de carieră

absolvenți de management ale programului se pot poziționa pentru poziții de middle și senior la nivel executiv în cadrul organizațiilor naționale și internaționale, aspiră pentru mobilitate ascendentă în propriile lor organizații sau de a lua misiuni dificile în poziții de conducere în industrie sau sectorul serviciilor.

Suportul de curs Activități

Ținând seama de caracteristicile specifice ale executivului MBAprogramme, iar profilul așteptat pe student, programul de livrare include mai multe caracteristici ale studenților on-line a sprijini, în plus față de față în față de sprijin. Următoarele sunt thecomponents de livrare: theprogramme

Față-în-față de sprijin Tutore: Tutorii vor angaja 5 sesiuni tutoriale per curs, pentru a oferi față-în-față tutoriale pentru elevi, împreună cu suport pe bază de e-mail ca răspuns la solicitările studenților. Nu sunt propuse mai mult de 25 de studenți care urmează să fie atribuit fiecărui tutore pentru un anumit curs de. Suportul onlinetutorial va fi acordat pe baza unui program prestabilit anunțat și studenții sunt de așteptat să participe activ la sesiunile. Un total de 5 sesiuni de tutorial pe semestru sunt planificate pentru fiecare curs. Tutorii va conduce la discuții tutoriale și să ofere clarificări cu privire la aspectele legate de curs, marca sarcinile tale, să ofere feedback și vă sfătuim precum și să monitorizeze progresul. Tutorii va efectua, de asemenea, discuții studiu de caz, ca parte a tutoriale.

Sesiunea de chat online poate fi efectuată cu sau fără audio și video de prezentare. Discuții și mesaje cu privire la proiectele de clasă și studii de caz pot fi postate pentru întreaga clasă sau pentru un anumit grup de elevi. Există, de asemenea, caracteristica jurnal de chat care conține detalii ale sesiunilor de chat pe care cursanții pot vizualiza oricând. Tutorii și coordonatorii de curs vor efectua, de asemenea, discuții on-line cu filet pe teme de actualitate pentru fiecare curs.

sprijin conferințe video: Facilitatea de conferințe video este disponibil pentru efectuarea tutoriale ocazional. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru efectuarea colocviu pentru proiecte de cercetare studenților în cadrul programului. Pentru beneficiul studenților, lecturi publice de către academicieni eminenți și experți în domeniu pot fi organizate prin conferințe video.

sală de discuții pentru Learner interacțiune ca parte a caracteristicilor Wawasanlearn: Acesta este un mediu interactiv în care elevii pot avea discuții și posta întrebări între ei, să organizeze discuții de caz, schimbul de experiență și alte activități de interacțiune între egali. Elevii sunt încurajați să formeze comunități de învățare pentru a îmbunătăți procesul de învățare prin împărtășirea experiențelor altora precum și învățarea despre diverse aplicații ale unor concepte de management în diferite organizații

Scoala Rezidential Atelier de finalizare a proiectului (RSPW): O școală Rezidential cum proiect Atelier de lucru, repartizate pe un week-end, va fi organizată o dată în fiecare semestru pentru a oferi o interacțiune intensivă cu experți din domeniu pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și să ajute la finalizarea activității lor. In plus, Scoala Rezidential va oferi o platformă pentru cei care învață să împărtășească experiențe și de a stabili rețele de utile.

Biblioteca digitală de acces: cursanții înregistrați, după autentificare, va avea acces la cataloage de bibliotecă electronice, baze de date, cărți electronice, e-jurnale și alte resurse de referință virtuale.

Ghid la îndemână pentru Managementul GURUSII Printr-o colaborare intre BBC si COL, Charles Handy, profesor de management a remarcat de la London Business School și acum un scriitor independent, a fost comandat pentru a pregăti "Ghidul Handy pentru Gurus de Management", ca un fel de "introducere esențială" la un program de acest tip. Ghidul este o serie de radio, un total de 12 programe cu durata de 15 minute fiecare, prima transmisie în componenta BBC World Learning a programelor educaționale, pe parcursul ultimelor trei luni ale anului 2001. Elevii pot auzi acum această serie - care se uită la activitatea de doisprezece guru ai managementului, inclusiv Peter Drucker, Tom Peters, Sumantra Ghoshal, Kenichi Ohmae si Bill Gates - on-line pe site-ul BBC World Service Cursuri de limba engleza http://www.bbc. co.uk/worldservice/learningenglish/work.

Cerințe de intrare

(1) Intrare Regular

  • Diplomă de licență cu CGPA de cel puțin 2,5; SAU
  • Diplomă de licență cu CGPA de mai puțin de 2,5 cu un minim de 5 ani de experiență în domeniul relevant de lucru; SAU
  • Orice altă calificare echivalentă recunoscută de guvernul malaysian și aprobat de Senatul Universității

(2) Acreditarea prealabilă Experiențială Learning (APEL)

Acreditare Experiențială învățării anterioare (APEL), oferă o oportunitate pentru persoanele cu experiență, dar lipsa de calificare academice oficiale de lucru pentru a-și continua studiile terțiare. APEL presupune identificarea, documentarea și evaluarea învățării experiențiale înainte de a determina măsura în care un individ a atins rezultatele dorite ale învățării, pentru a avea acces la un program de studiu.

Solicitanții trebuie să respecte următoarele criterii de admitere stabilite de Ministerul Învățământului Superior (Mohe) și Qualifications malaeziene Agency (MQA):

  • Candidatul trebuie să fie de cel puțin 30 de ani în anul de aplicare și posedă cel puțin STPM / Diploma / echivalent (de exemplu, fundație), cu experiență relevantă de muncă.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare