Keystone logo
Warwick Business School Executive MBA (Warwick)
Warwick Business School

Executive MBA (Warwick)

Coventry, Regatul Unit

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 49.900

În campus

Introducere

Executive MBA

Clasat pe locul 20 în lume și pe locul 3 în Marea Britanie de către Financial Times 2023 Executive MBA, Executive MBA vă va oferi abilitățile de leadership strategic de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat. În timpul petrecut cu noi și nu numai, vă vom sprijini și motiva, precum și vă vom împinge, critica și provoca să vă scoateți la iveală Creatorul de Schimbări interior.

Așadar, dacă sunteți încântat să explorați imaginea mai mare, dacă sunteți gata să vă extindeți rețeaua, dacă doriți ca instrumentele să transforme următorul pas al carierei dvs., atunci MBA nostru executiv ar putea fi doar ceea ce căutați.

Un Executive MBA bine cotat

Warwick Executive MBA este clasat pe locul 6 în lume și pe locul 1 în Marea Britanie de către Economist/WhichMBA? 2020*. Reputația noastră se bazează pe un echilibru sănătos între teorie și practică, iar o cultură care contestă ipotezele depășește sala de clasă și crede în afaceri ca o putere spre bine. De asemenea, suntem mândri că suntem prima școală de afaceri din Marea Britanie care a fost triplu acreditată și că am primit Premiul de argint Athena SWAN pentru îmbunătățirea egalității de gen.

Pentru informații actualizate despre curs și pentru taxele de școlarizare, vizitați www. WBS .ac.uk.

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Acreditări

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări