Keystone logo
Webber International University

Webber International University

Webber International University

Introducere

istorie

La 6 aprilie 1927, Grace Knight și Roger W. Babson fondat Universitatea, care a fost să poarte numele de familie al nepoata lor, Camilla Grace Webber. Roger Babson a fost cel mai bine cunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul economiei și finanțelor, care a inclus structurile de rapoarte Babson și autor de o serie de publicații de business și cărți. Printre numeroasele sale contribuții filantropice au fost înființarea mai multor instituții de învățămînt superior și de servicii pe o serie de placi de corporative, precum și dotarea mai multor fundații de caritate.

Webber a fost stabilit inițial ca colegiu de femei, cu scopul exclusiv de a preda femeilor despre afaceri. A fost prima scoala charter în conformitate cu legile educaționale și caritabile ale statului Florida ca o organizație non-profit.

Primele termeni pe campusul Babson Park a început următoarea ianuarie în clădirea acum cunoscut sub numele de Old Main, în timp ce clasele de toamna au avut loc în Boston, la Hotelul Lennox. Elevii au participat la cursuri în acest mod până 1940, când Babson Park a devenit campus permanent al Universității.

În anii 1950, campusul malul lacului prezenta a fost completat cu dedicarea harului Knight Babson memorial Student Center și căminul, urmată de construirea clasă McConnell și Michael Parkhurst Webber Auditorium / sală de gimnastică.

Webber a devenit acreditat de către comisiile pe Colegiile de Asociația de Sud de colegii și școli (ASC) în 1969. În septembrie 1971, primii studenți de sex masculin au fost admisi la Colegiul. Creșterea în continuare a campusului avut loc în timpul 1970 cu adaos de Camilla Cămin și zona de agrement George W. Jenkins. Dedicațiile ale complexului bibliotecii marcat celebrarea 50-a aniversare Colegiului în 1978.

În timpul anii 1980, Athletic Center Sabbagh a fost adăugat pentru a oferi facilitati excelente pentru volei și baschet.

Anii 1990 au văzut dezvoltarea unui program de adult pentru elevii peste 25, cu doi ani de experiență la Universitatea anterioare. Servicii de studenți au fost Îmbunătățește prin finalizarea Uniunii Doc Dockery Student care găzduiește domnului O a snack bar, o capelă, camere de joc, precum și sub numele de cubbyhole, librăria Universității.

Atletism intre colegii au fost extinse în anii 1990. Webber este un membru al NAIA și Sun Conferința Florida. Femei Webber participa la nivel intre colegii din fotbal, volei, tenis, fast-pas softball, cross-country, golf, atletism în timp ce bărbații Webber concura în cross-country, fotbal, baschet, tenis, baseball, golf, pistă și teren de fotbal și.

În 2002, Rex R. Yentes Conference Center a fost deschis. Noua clădire găzduiește o sală de clasă calculator, atelier de calculator, Centrul de Servicii Cariera, Admitere Birouri și un auditoriu 325- scaun. în plus, în toamna anului 2001, la Universitatea a deschis un nou centru de fitness cu o facilitate de formare atletic și facilități sportive recent renovate.

În 2002, Webber a adăugat fotbal intre colegii de programul său atletic. Echipa de fotbal Webber Warrior concurat în primul său sezon complet în anul 2003. Vestiar de fotbal și un centru de fitness suplimentar a fost finalizată în vara anului 2003, împreună cu un câmp practica la o distanță scurtă de la campusul principal. De asemenea, în vara anului 2003, un stadion de 500 locuri și de iluminat complet a fost adăugat la terenul de baseball.

In toamna anului 2003 pe un computer Information Systems majoră a fost adaugat in ofertele academice. Cu adăugarea de noi majore, un calculator mini-laborator a fost deschis în vara anului 2004.

Webber va continua să se propage idealurile prevazute de fondatorii săi, construit pe o moștenire solidă de experiență și cunoștințe, Webber va pregăti lideri de afaceri de mâine pentru a face față provocărilor viitorului prin insuflare dorinta de gândire inovatoare și creativă realizare.

Misiune

Misiunea Universității este de a oferi studenților o gamă largă de afaceri, artele liberale și științe, și programele de pre-profesionale de studiu care creează o viață transformarea oportunitate educațională, care este practic în aplicarea acestuia, la nivel mondial în domeniul său de aplicare, precum și multi-disciplinară, în generală core educație. Elevii vor dobândi adâncime de cunoștințe și experiență în domeniul ales de studiu, echilibrat de latime de cunoștințe în diferite discipline. Un accent deosebit este pus pe îmbunătățirea abilităților de gândire și de comunicare orală în scris, și critice.

Universitatea premii grade la nivel de licență și masterat în locații din Florida și Carolina de Nord, precum și la nivelul asociat în Florida. Medii clasă tradițională, on-line, și de învățare hibride sunt disponibile. Există oportunități pentru ca elevii să se bazeze pe cursuri și programe de studiu la ambele de locații prin cursuri și / sau perioade de ședere la fiecare campus on-line. Programele Webber lui din Florida se concentreze asupra mediului de afaceri la nivel mondial, și sublinia dezvoltarea de competențe în administrare și planificare strategică, aplicat practici moderne de afaceri, și a spiritului antreprenorial. Sf Andrews sucursală campusul din Carolina de Nord oferă o gamă de arte liberale tradiționale și Științe și programelor de pre-profesionale de studiu.

Aprobare administrativă: 17.11.2011 Aprobat de Webber și St. Andrews camerelor de Administrație: 12.19.2011 Revizuit: februarie 2014

Acreditare

Acreditare regională

International University Webber (inclusiv campusuri sale filiale, St. Andrews University si St. Andrews @ Sandhills) este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli Comisiei privind Colegii de grade de atribuire de la asociat, de licență și nivelurile de master. Contactați Comisia cu privire la Colegii 1866 de Sud Lane, Decatur, Georgia 30033 - 4097, apel 404-679-4500, sau du-te la http://www.sacscoc.org pentru întrebări cu privire la acreditarea International University Webber.

Anchete Normal Despre Universitatea, cum ar fi cerințele de admitere, ajutor financiar, programe educationale, etc., ar trebui să fie adresate direct la Universitate, și nu la sediul Comisiei. Comisia va fi contactat doar în cazul în care există dovezi că pare să susțină o instituție de neconformitate semnificativă cu o cerință sau standard de.

Bachelor of Science in Business Administration, cu specializări în:

 • contabilitate
 • sisteme informatice de informare
 • Corporate Communications
 • finanțe
 • Hospitality Management Turistic
 • administrare
 • marketing
 • Managementul Justiție penală
 • Sport Management

Bachelor of Science în Studii Generale de Afaceri

Master Administrarea Afacerilor

 • În plus față de MBA tradiționale, Webber oferă un MBA în următoarele concentrații:
 • contabilitate
 • afaceri internaționale
 • Managementul Justiție penală
 • Sport Management

Date despre Webber!

 • International University Webber culori școlare oficiale
 • La nivel regional acreditate și autorizate de stat.
 • IACBE acreditate.
 • Privat, independent, de patru ani coeducational University Business, plus MBA.
 • Fondată în 1927.
 • 40 de minute de Disney World între Lake Wales și Frostproof.
 • 110 Acre campus invecineaza frumos Crooked Lake.
 • Pe-campus rezidențe.
 • Elevii din 22 de state și 36 de țări.
 • 90% din studenții noștri primesc un anumit tip de subvenții sau burse.
 • Recunoscute în Princeton Review ca "Cel mai bun în sud-est" și "Best Value" colegiu.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Întrebări