Keystone logo
Westford University College MBA de specializare acordat de Girne American University
Westford University College

MBA de specializare acordat de Girne American University

18 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Amestecat

Introducere

Despre program

Specializarea MBA este un program dinamic, rapid, conceput pentru a oferi participanților o viziune globală asupra managementului afacerilor, economiei, Executive MBA, management financiar, management internațional al afacerilor, sisteme informaționale de management, marketing, turism și AMP; Managementul ospitalitatii.

În mediul actual de schimbare rapidă, încercăm să le oferim studenților noștri avantajul în lumea afacerilor, printr-un program care promovează creativitatea, antreprenoriatul și ideile din întreaga lume.

Destinat profesioniștilor cu experiență care caută o interacțiune flexibilă și multiculturală de învățare, MBA oferă cunoștințe practice și instrumente de management inovatoare necesare pentru a maximiza potențialul profesional și succesul.

MBA de specializare

Lumea afacerilor se schimbă exponențial, creând o cerere pentru lideri cu abilități și cunoștințe actualizate. Westford MBA atrage profesioniști dintr-o gamă variată de ocupații, limite geografice și medii culturale diferite, pentru a participa la o călătorie incredibilă de învățare și distracție. Programul este o experiență unică în viață pentru toți participanții, deoarece creează legături puternice, vibrații pozitive, idei strălucitoare, dezbateri de echipă, alianțe puternice și noi parteneriate de afaceri.

152982_photo-1573164574572-cb89e39749b4.jpg

Despre Girne American University - GAU

GAU a fost fondată în 1985 și a crescut de la începuturile sale umile, cu doar șapte studenți, la cele 20.000 de universități puternice pe care le are astăzi 33 de ani mai târziu. Încă de la începuturile sale, GAU a menținut legături contractuale strânse cu universitățile din America de Nord și Europa. GAU a fost una dintre primele universități din Cipru care au primit recunoaștere de la YOK (Consiliul Turc al Învățământului Superior). Aceasta a fost urmată de recunoașterea din partea YODAK (Consiliul pentru Învățământul Superior al Republicii Turce a Ciprului de Nord).

Aceste acreditări naționale necesare au fost urmate de o serie de acreditări ale programului și

recunoașteri internaționale. Anul acesta este cea de-a 33-a noastră ceremonie de absolvire, care va avea loc în iunie 2018, când peste 1500 de absolvenți își vor obține diplomele și vor continua studii superioare sau locuri de muncă excelente în Europa, regiune și lume.

De-a lungul istoriei sale de 33 de ani, GAU a căutat să optimizeze utilizarea celor mai noi tehnologii și metode de predare. În timp ce avem unul dintre cele mai mari rapoarte de doctorat / student, avem și cel mai mare raport computer-student. În ultimii cinci ani, biblioteca GAU a fost în fruntea revoluției în biblioteconomie; implementarea resurselor bibliotecii digitale. Multe clase includ acum prezentări PowerPoint și versiuni de descărcare MP-4 ale prelegerilor. Întregul campus și toate căminele au Wi-Fi peste tot. GAU TV și Radio au difuzat, de asemenea, prelegeri și seminarii selectate pentru vizualizarea studenților și a facultăților.

GAU își continuă activitățile globale într-un ritm incredibil astăzi, în lumina misiunii sale fondatoare. În calitate de membru al Grupului de educație universală și al consorțiului american pentru educație, GAU se îndreaptă cu fermitate în atingerea obiectivelor sale în timp ce se îndreaptă către cel de-al 50-lea an de educație.

Specializarea MBA oferită de Girne American University

 • MBA în Managementul Afacerilor
 • MBA în marketing
 • MBA în resurse umane
 • MBA în lanțul de aprovizionare și logistică
 • MBA în Management de Proiect
 • MBA în Managementul Ingineriei
 • MBA în Administrație Publică
 • MBA în managementul sănătății publice
 • MBA în marketing digital
 • MBA în Managementul Sportului
 • MBA în Management Information System

Structura programului

Programul MBA este structurat pentru a avea 13 module cu un total de 120 de credite. 10 module sunt module de bază și comune programelor MBA, 3 module sunt modulele de specializare ale fiecărui program.

Mai jos sunt detaliile modulelor Core.

S. Nu Nume modul ECTS
1 Managementul resurselor umane și leadership 8
2 Afaceri durabile 8
3 Finanțe pentru liderii de afaceri 8
4 Management strategic 8
5 Cadrul socio-economic și juridic 8
6 De gestionare a operațiunilor 8
7 Psihologia organizațională 8
8 Managementul marketingului internațional 8
9 Introducere în Analytics pentru afaceri 8
10 Metode de cercetare 8
152926_pexels-photo-3184611.jpeg

Specializări GAU MBA

MBA în Managementul AfacerilorMBA în marketingMBA în resurse umaneMBA în lanțul de aprovizionare și logisticăMBA în Managementul ProiectelorMBA în managementul inginerieiMBA în administrația publicăMBA în managementul sănătății publiceMBA în marketing digitalMBA în management sportivMBA în Management Information SystemMBA în afaceri internaționale

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări