Keystone logo
Westford University College MBA în managementul calității
Westford University College

MBA în managementul calității

12 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32.000 / per year

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Despre program

Obiectivul programului de certificare dublă de certificare CIQ-UCAM este de a ajuta cursanții să obțină un certificat de la două organisme renumite și să-i ajute în continuare în dobândirea cunoștințelor și abilităților în leadership, managementul schimbării, contabilitate, finanțe și managementul persoanelor.

Obiectivul programului de certificare dublă de certificare CIQ-UCAM este de a ajuta cursanții să obțină un certificat de la două organisme renumite și să-i ajute în continuare în dobândirea cunoștințelor și abilităților în leadership, managementul schimbării, contabilitate, finanțe și managementul persoanelor.

Este conceput pentru a ajuta studenții să câștige competențe suplimentare în consultanță, antreprenoriat, proces de luare a deciziilor și proiectarea și gestionarea operațiunilor de afaceri. Programul se adresează profesioniștilor din inginerie, drept, managementul afacerilor, arte liberale, educație și management general, al căror scop este de a obține un MBA internațional de la o universitate de renume.

152833_pexels-photo-3182812.jpeg

UCAM - Programul de certificare dublă CIQ

Programul MBA de certificare dublă la Westford va fi facilitat de către profesori de renume cu zeci de ani de experiență în domeniu. În timpul programului, studenții vor fi expuși la studii de caz specifice industriei, simulări de afaceri și extempore. Toți studenții înscriși la programul MBA vor avea acces la e-biblioteca Westford care conține mii de jurnale și cărți. După finalizarea programului, studentul are opțiunea de a participa la convocarea universității pe campusul UCAM, Murcia, Spania

Despre UCAM - Universitatea Catolică din Murcia

UCAM este o universitate cu excelență cu sediul în Murcia, Spania. Început în anul 1995, UCAM are o bază activă de studenți de 21.000 de cursanți și are un personal academic de peste 1000. Programul MBA în afaceri internaționale de la UCAM, Murcia, Spania este acreditat de ANECA, iar universitatea este membră a ENQA, Universia și EUA. UCAM are o rețea de parteneriat strategic de peste 300 de universități, inclusiv Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Națională. UCAM are un parteneriat strategic corporativ cu lideri din industrie, inclusiv Coca Cola, Microsoft, Soft și SAP. Considerată universitatea sportivă, UCAM are mai mult de 20 de olimpiade ca absolvenți.

Structura programului

Partea A

Diplomă postuniversitară extinsă în managementul calității - acordată de Cambridge International Qualifications (CIQ), Marea Britanie

Partea A constă din șase module, dintre care patru module sunt de bază, în timp ce două sunt module specializate. Cele șase module vor fi livrate pe o perioadă de șase luni. Toți cursanții care finalizează partea A vor obține 40 de ECTS, echivalentul a 120 de credite din Marea Britanie.

  • Managementul internațional al resurselor umane
  • De gestionare a operațiunilor
  • Gestionarea strategică a schimbărilor
  • Management Strategic și Leadership
  • Managementul și operațiunile strategice ale calității
  • Managementul total al calității

Partea B

Partea B constă dintr-un modul obligatoriu și o lucrare de teză. Are o durată de 6 luni și tuturor cursanților care finalizează partea A și partea B li se va acorda o diplomă MBA în managementul sănătății de la UCAM Spania și va obține 60 ECTS (European Credit Transfer System), care este echivalent cu 180 de credite din Marea Britanie.

  • Socio-economic & amp; Mediu legal
  • Teza finală

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Despre Școală

Întrebări