Keystone logo
Williams College of Business, Xavier University Executive MBA
Williams College of Business, Xavier University

Executive MBA

Cincinnati, Statele Unite ale Americii

19 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53.900

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Xaviers Executive MBA este o alternativă inovatoare la, part-time program de MBA tradiţionale. Acesta oferă toate rigorile unui MBA tradiţionale cu aceste avantaje distincte:

- Un program de 19 luni.
- Servicii fără dificultăţi administrative
- O provocare curriculum
- Lucru interactiv cu colegii de clasă care promovează un nivel mai sofisticat de a învăţa într-o perioadă scurtă de timp.

Acest program este pentru manageri cu experienţă şi profesionişti ale căror responsabilităţi la locul de muncă şi acasă nu permit timp pentru clasele weeknight. La Xavier, angajamentul dumneavoastră este o zi o weekalternating zilele de vineri si sambata, plus timp de studiu. rewardsin dvs. de doar 19 luni să includă mai multe abilităţi eficiente de management, potenţial sporit de avansare în carieră, oportunitati de networking şi un grad mai avansat de la o instituţie extrem de respectat.

Xaviers program Executive MBA are o structura de grup, adică veţi intra, progres şi absolvent cu acelaşi grup de colegi. Programul are, de asemenea, serviciile administrative care vă ajută să profitaţi la maxim de timpul pe campuswe avea grijă de a introduce să vă colegii dvs. de la un banchet orientare, înregistrarea vă pentru clasele, achiziţionarea manualelor dvs., catering mese prânz, configurarea computerului şi organizarea dvs. internaţionale studiu de experienţă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare