Keystone logo
Wilmington University College of Business Master of Business Administration (MBA)
Wilmington University College of Business

Master of Business Administration (MBA)

Wilmington Manor, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Diploma MBA WilmU - Catalizatorul dvs. în carieră

Sunteți gata să vă încurajați cariera în afaceri, iar programul WilmU MBA vă va dota cu abilitățile și conexiunile pentru a prospera pe o piață de muncă competitivă. Conceput pentru antreprenori și profesioniști care lucrează, acest program de absolvent oferă o flexibilitate maximă prin alegerea claselor tradiționale și a cursurilor online. Peste zece concentrații MBA specializate aliniază cursurile programelor de diplomă cu obiectivele dvs. specifice de carieră.

Combinația corectă a abilităților de muncă

Analize. Luarea deciziilor. Comunicare. Rețele. MBA-ul nostru este un program cu mai multe fațete, care se dovedește a fi cei mai buni rezolvatori de probleme. De aceea, companii de top precum JP Morgan, Bank of America, Christiana Care și alți angajatori de prim rang apreciază angajații cu un MBA de la Wilmington University.

Școală de afaceri cu expertiză în lumea reală

Pe tot parcursul programului dvs. de MBA, veți beneficia de înțelegerea și expertiza facultăților care sunt practicieni activi în domeniile lor. În calitate de mentori, aceștia aduc cunoștințe directe despre provocările de afaceri de astăzi la cursurile dvs. Instructorii și colegii dvs. de clasă vor forma o rețea profesională pe care o puteți apela pe măsură ce vă dezvoltați cariera.

Mai accesibil și mai accesibil

WilmU are cea mai accesibilă școală de școli de afaceri # 1 în comparație cu alte programe de masterat în administrarea afacerilor din regiunea sa. Iar politica noastră de admitere deschisă, fără cerințe GMAT, vă deschide drumul către succesul în carieră.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare