Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la Wittenborg

Suntem o școală unică de afaceri în care „ Better Yourself, Better Our World ” este deviza noastră.

La Wittenborg misiunea noastră este: să promovăm excelența în predarea și învățarea afacerilor și managementului internațional, precum și să creăm cel mai bun mediu pentru studenți și personal, unde internaționalizarea, diversitatea și etica pun bazele unei învățări globale aplicate cu succes, informate de cercetare.

Cu principalul nostru campus cu sediul în Apeldoorn, introducem studenții în organizații din zona și regiunea locală, îmbunătățind economia, climatul cultural și social al regiunii. Locația noastră din Amsterdam ne permite să sprijinim antreprenorii internaționali veniți în Olanda, cu un program de licență personalizat, antreprenorial. Intrați în Wittenborg și intrați într-o organizație puternic motivată și bazată pe rezultate, care operează într-un mediu divers și multicultural, în care peste 100 de naționalități lucrează, studiază, inovează și socializează împreună. La Wittenborg credem că învățarea ar trebui să fie un proces plăcut, care vă permite să vă dezvoltați obiectivele și aspirațiile și vă oferă sprijinul constant și presiunea de studiu necesară pentru atingerea acestor ținte.

Absolvenții Wittenborg sunt cetățeni ai lumii; ele alimentează respectul și au un sentiment de realizare. Ei și-au dezvoltat ambiția și se mândresc prin excelență. Sunt cei mai mari ambasadori ai noștri!

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Independent și internațional

În orice moment, peste 100 de naționalități lucrează și studiază împreună în cele două locații ale sale din Apeldoorn și în Amsterdam. Engleza este singura limbă de instruire în toate campusurile.

Peste 30 de ani

Mii de absolvenți extrem de angajați, din 1987, urmează acum carierele din Olanda și din întreaga lume.

triplu acreditat european

Programele de licență sunt recunoscute și acreditate de Ministerul Olandez al Educației, Culturii și Științei (NVAO), de asemenea de FIBAA (germană, elvețiană și austriacă) și Universitatea din Brighton (Marea Britanie).

Implicare locală și locală

Vizite de companie, proiecte din viața reală, stagii și vorbitori de oaspeți: o mulțime de angajamente locale și regionale cu guvernul, companiile și organizațiile. Gândește la nivel global, dar acționează local.

mediu de cercetare

Instigarea și derularea de proiecte regionale, europene și internaționale la Centrul de Cercetare, în domenii precum sustenabilitatea, tehnologia, inovația socială, educația și îngrijirea sănătății.

abordare orientată către client

O abordare personală, mediu asemănător familiei și îndrumare personală, îndrumare și sprijin. Majoritatea programelor permit studenților să înceapă și să finalizeze de 6 ori pe an.

.

Wittenborg

Abordarea educației

alt = "Filozofia educațională a lui Wittenborg este de a stimula viața reală în abordarea educației. Programul nostru diferențiat, combinând predarea tradițională bazată pe cunoaștere cu dezvoltarea abilităților și competențelor, duce la o situație de formare profesională în care elevii își pot descoperi punctele forte și punctele slabe - construirea pe primul și îmbunătățirea acestuia din urmă.

  • alt = "Studenții Wittenborg vor învăța să identifice mediul în care se află și să se adapteze în consecință.
  • alt = "Studenții Wittenborg vor învăța să spună ce fac și să facă ceea ce spun ei.

112598_logos.png

Locații

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Întrebări