Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Introducere

Universitatea de Științe Aplicate din Wittenborg este o așa-numită "universitate de tip boutique" - o școală de afaceri care se concentrează în primul rând pe management, așa cum se referă la disciplinele din societate. Atenția noastră personală pentru educația dumneavoastră este foarte importantă. Din acest motiv, luăm calitatea în serios și suntem acreditați de organizația de acreditare flamandă olandeză (NVAO) și de Fundația pentru acreditarea internațională a administrației afacerilor (FIBAA).

Suntem o școală de afaceri unică în care motto-ul nostru este "Better Yourself, Better Our World".

La Wittenborg, misiunea noastră este:

Pentru a promova excelența în predarea și învățarea afacerilor și managementului internațional, precum și pentru a crea cel mai bun mediu pentru studenți și personal, în cazul în care internaționalizarea, diversitatea și etica pune bazele unei învățări globale aplicate cu succes, bazate pe cercetare.

Având campusul nostru principal în Apeldoorn, prezentăm studenților organizații din zona locală și din regiune, îmbunătățind economia, climatul cultural și social al regiunii. Locația noastră din Amsterdam ne permite să sprijinim antreprenorii internaționali care vin în Țările de Jos, cu un program de licență antreprenorial personalizat, iar locațiile noastre din München oferă o oportunitate unică de a studia în două țări. Intrați la Wittenborg și intrați într-o organizație extrem de motivată și orientată spre rezultate, care funcționează într-un mediu divers și multicultural, în care peste 100 de naționalități lucrează, studiază, inovează și socializează împreună. La Wittenborg credem că învățarea ar trebui să fie un proces plăcut, care vă permite să vă dezvoltați obiectivele și aspirațiile și vă oferă sprijinul constant și presiunea necesară studiului pentru a atinge aceste obiective.

Absolvenții Wittenborg sunt cetățeni ai lumii; ele alimentează respectul și au un sentiment de realizare. Ei și-au dezvoltat ambiția și se mândresc prin excelență. Sunt cei mai mari ambasadori ai noștri!

Despre Wittenborg

Despre Wittenborg University of Applied Sciences Business School

Independent și internațional

În orice moment, peste 100 de naționalități lucrează și studiază împreună în cele două locații ale sale din Apeldoorn și în Amsterdam. Engleza este singura limbă de instruire în toate campusurile.

Peste 30 de ani de experiență

Mii de absolvenți extrem de angajați, din 1987, urmează acum carierele din Olanda și din întreaga lume.

Dublă acreditare europeană

Programele de studii sunt recunoscute și acreditate de Ministerul olandez al Educației, Culturii & Știință (NVAO), precum și de FIBAA (germană, elvețiană & austriacă).

Glocal & Implicare locală

Vizite la companii, proiecte din viața reală, stagii de practică și vorbitori invitați: multe angajamente locale și regionale cu guvernul, companiile și organizațiile. Gândiți la nivel global, dar
acționați la nivel local.

Mediul de cercetare

Promovarea și derularea de proiecte regionale, europene și internaționale în cadrul Centrului de cercetare, în domenii precum durabilitatea, tehnologia, inovarea socială, educația & sănătate
îngrijire.

Abordare orientată către client

O abordare personală, mediu asemănător familiei și îndrumare personală, îndrumare și sprijin. Majoritatea programelor permit studenților să înceapă și să finalizeze de 6 ori pe an.

6 Momente de admisie pe an

Următoarele 3 intrări: Februarie 2024 - Toate programele de licență și masterat de la Wittenborg au 6 momente de admitere pe an. De asemenea, studenții au posibilitatea de a absolvi 6 momente pe an. Ceremoniile de absolvire au loc de două ori pe an, iarna și vara.

Locații

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Întrebări