Keystone logo
Wrexham Glyndwr University MBA Administrarea Afacerilor
Wrexham Glyndwr University

MBA Administrarea Afacerilor

Wrexham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.000 / per year *

În campus

* normă întreagă, doar 1 an facturat. 5500 part-time

Introducere

O calificare MBA continuă să fie calificarea emblematică pentru studenții postuniversitari de afaceri care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în materie, să construiască un portofoliu de abilități de management și să îmbunătățească perspectivele viitoare de carieră într-o arena competitivă și din ce în ce mai globală.

Suita de MBA constă din trei rute (a se vedea mai sus), toate cuprinzând trei subiecte de bază, care oferă fundația unei afaceri de succes, și anume strategia, finanțele și conducerea.

În plus, există rute opționale care oferă oportunități de a selecta și de a include practici comerciale transnaționale pentru a reflecta creșterea și dezvoltarea globală și preocupările de mediu care au o importanță tot mai mare în raportarea corporativă și procedurile de afaceri.

Alte opțiuni includ subiectul relativ nou al Asset Management, care acoperă managementul ciclului de viață al activelor și este o funcție cheie în planificarea și întreținerea unei afaceri înfloritoare. Riscul este o preocupare vitală atunci când se evaluează și se ia decizii de afaceri și este o altă opțiune. În cele din urmă, opțiunea de schimbare creativă și inovare utilizează o gamă largă de abordări care sunt utilizate pentru continuitatea afacerii, creșterea și relevanța pentru piață.

Admitere

Despre Școală

Întrebări