Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Introducere

La Wright Graduate University , învățarea personalizată nu înseamnă doar cursuri mici: experimentați o abordare integrată a educației, care vă permite să aplicați studiile la cele mai presante provocări, câștigând credit pe măsură ce vă conduceți viața și afacerea.

Credem că o educație pragmatică este mai valoroasă decât una prestigioasă – iar cercetările recente confirmă acest lucru. Dacă intenționați să investiți într-o diplomă sau într-un certificat, ar trebui să faceți mai mult decât să bifați o casetă pentru a vă câștiga o acreditare. Ar trebui să abordeze abilitățile care fac diferența între performanții medii și cei de stea și între câștigurile pe termen scurt și rezultatele durabile.

La Wright, experimentezi ceea ce studiezi, primind coaching pentru a aplica metodologiile la propria ta dezvoltare, făcându-te un ghid autentic pentru cei pe care îi conduci și îi antrenezi. Abordarea Wright vă oferă provocări zilnice realizabile, de dimensiuni mici, pe care le puteți implementa oriunde în carieră și viață.

Facultatea Wright sunt practicieni savanți – proprietari de afaceri, consultanți, antreprenori și antrenori – care au reunit cele mai eficiente metodologii de învățare din cei treizeci de ani de cercetare și practică de dezvoltare a leadershipului cu performanți înalți.

Fiecare program are un curriculum de bază de leadership transformațional, oferindu-vă experiențe practice de leadership personal (conștientizarea de sine și dezvoltare), leadership individual (coaching) și facilitarea și formarea de grup din prima zi a programului dumneavoastră.

Această abordare transdisciplinară se scufundă atât în cercetarea nouă, cât și în cea istorică în afaceri, filozofie, psihologie, metodologia educațională și neuroștiință, oferindu-vă instrumentele pentru a înțelege ceea ce conduce și motivează universal ființele umane.

Dacă sunteți gata să vă provocați să descoperiți noi moduri de a gândi și de a opera în viața și cariera dvs. în fiecare zi, pentru a vă valorifica potențialul în carieră, în relațiile voastre și în visele și obiectivele care contează cel mai mult pentru dvs., Wright Graduate University este corect educație pentru tine.

Despre noi

Wright Graduate University a fost înființată în 2006 de către Dr. Bob Wright, Judith Wright și Michael Zwell, pentru a oferi diplome de absolvire în domeniile emergente ale leadershipului și coaching-ului. Acest institut de învățământ superior oferă viitorilor lideri și directori instrumente pentru a dezvolta abilități de conducere pentru a încuraja, sprijini, motiva și inspira angajații și colegii lor, creând schimbări pozitive și succes în organizații și companii.

Wright Graduate University (WGU) se angajează să respecte cele mai înalte standarde de excelență și valori academice, în care experiența studenților este pozitivă, personalizată și de sprijin. Deoarece WGU oferă acces la o gamă largă de programe și cursuri, ne-am câștigat o reputație pentru excelență, descoperire și cunoștințe. Gama largă de cursuri WGU în programele de academicieni-practician sunt renumite pentru că se concentrează pe nevoile unice de dezvoltare educațională și profesională ale studenților adulți. Adulții care lucrează din toată țara își ating obiectivele academice, echilibrând în același timp cerințele locurilor de muncă cu normă întreagă, familiei și responsabilităților comunitare. Absolvenții își pot aplica educația la locurile de muncă și profesiile lor în timp ce învață pe sistemul inovator de tehnologie virtuală al WGU.

WGU se mândrește cu faptul că învățământul superior și profesional este disponibil pentru toată lumea, cu o gamă largă de oferte de cursuri inovatoare, diverse și riguroase, care vor provoca, inspira și motiva studenții să-și atingă obiectivele de un nou început, un învățământ superior și chiar un nou carieră. Wright Graduate University este un pas pozitiv în direcția corectă. Firul comun în toate ofertele de cursuri și certificatele WGU este „Educația așa cum ar trebui să fie”.

Admitere

Locații

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Programe

Întrebări