Keystone logo
Wright State University

Wright State University

Wright State University

Introducere

Wright State University este o universitate publică națională din Dayton, Ohio, cu peste 11.000 de studenți. Oferind programe de 315 de grade, universitatea este formată din cinci colegii, două școli și un campus din Celina, Ohio. Numită după frații Wright State University oferă o educație excepțională, la prețuri accesibile.

Wright State University , situată la 8 mile nord-est de centrul orașului Dayton, Ohio, deservește anual peste 11.000 de studenți și oferă 315 de programe de licență, absolvenți, doctorat și profesionale prin cinci colegii și două școli. Universitatea operează, de asemenea, un campus de filială, Wright State University –Lake Campus, pe malul Grand Lake St. Marys din Celina, Ohio. Wright State University a fost numită pentru a onora pionierii aviației Orville și Wilbur Wright, care au inventat primul avion de succes din lume în magazinul lor de biciclete din Dayton. De fapt, frații Wright și-au efectuat cele mai multe dintre primele zboruri de testare la Huffman Prairie, la doar o scurtă călătorie cu mașina de campusul nostru din Dayton.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dayton

    Colonel Glenn Highway,3640, 45435, Dayton

Întrebări