Keystone logo
Wright State University MBA
Wright State University

MBA

Dayton, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.680 / per semester *

Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

* tarif forfetar pe semestru: Ohio Rezident: 7.420 $ | Rezident non-Ohio: 12.414 USD. Se pot aplica taxe suplimentare

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Colegiul de Afaceri Raj Soin se angajează să ofere o educație de calitate care este atât de largă, cât și profesională; la crearea unui mediu care să stimuleze dezvoltarea facultăților și întărește legăturile colegiului cu comunitatea externă; și de a depăși standardele înalte ale conduitei personale și profesionale avansate de AACSB International, care a acreditat programul de MBA al colegiului în 1979. Ca urmare a acestui angajament față de predare, cercetare, servicii și mobilizare, misiunea universității se extinde la creșterea și dezvoltarea din zona metropolitană Dayton și Valea Miami și explorează problemele care au aplicații locale, naționale, regionale, naționale și internaționale.

Colegiul Raj Soin of Business oferă programe de licență care conduc la gradul de Master of Business Administration (MBA), masterul în știință (MS) gradul în economie socială și aplicată, masterul în știință (MS) în Logistic Management și Master de grad de contabilitate (M.Acc.) Programul fiecărui student este planificat individual, luând în considerare fondul, nevoile și obiectivele elevului. Acest lucru permite ca orice program să fie construit pe munca studenților de licență în afaceri, arte, științe, inginerie sau alte domenii de studiu.

Un capitol al Beta Gamma Sigma, societatea națională de onoare în domeniul afacerilor și administrației, a fost înființată de Colegiul de Afaceri și Administrație în 1976.

Cerințele de admitere

Admiterea la programul de MBA sau Master of Accounting necesită depunerea formularului "Cerere de admitere la un post absolvent" la Biroul de școală universitară. Toți solicitanții de admitere la un program de studii trebuie să plătească taxa de înscriere și să depună înscrisuri oficiale de la toate colegiile / universitățile la care au participat. Solicitanții internaționali trebuie să prezinte un raport oficial de scor pentru testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) cu un scor de cel puțin 550/213 sau o trupa de 6.0 pentru testul internațional de testare a limbii engleze. Solicitanții trebuie să aibă un grad de bacalaureat obținut (sau echivalentul) de la o instituție acreditată la nivel regional.

Solicitanții pentru M.Acc. program de gradul ar trebui să aibă o diplomă de licență cu o majore sau concentrare în contabilitate în plus față de cerințele de mai sus. Persoanele cu deficiențe pot fi obligate să finalizeze cu succes cursuri pregătitoare selectate. Elevii fără major de contabilitate majore vor fi obligați să ia cursuri de pregătire prealabilă înainte de a începe M.Acc .; toți acești studenți trebuie să contacteze Departamentul de Contabilitate înainte de înscriere.

Colegiul de afaceri Raj Soin admite doar acele persoane care au promisuri mari pentru finalizarea cu succes a programului. Admiterea la program se bazează pe o varietate de criterii, inclusiv performanța academică trecută, scorul (scorurile) testului standardizat, capacitatea intelectuală (inclusiv competențele analitice și cantitative), pregătirea pentru studii postuniversitare și alți factori.

Admiterea periodică în afaceri

Solicitanții care au un GPA universitar cumulat de 3,00 sau mai mult vor primi o admitere regulată la programul MBA. Nu este necesară GMAT. Solicitanții care au absolvit orice curs absolvent de curs trebuie să aibă o diplomă minimă absolvit de 3,0 grade. Solicitanții internaționali trebuie să aibă un scor de cel puțin 550/213 pe TOEFL.

Admiterea condiționată în afaceri

Solicitanții care au o diplomă de licență cumulată de 2.70-2.99 vor primi o admitere condiționată la programul MBA. Nu este necesară GMAT. Condițiile de admitere sunt că studentul trebuie să câștige un absolvent cumulat GPA de cel puțin 3.00 în semestrul în care acestea termină 9 ore de credit de cursuri. Dacă nu, vor fi refuzate accesul.

Petiții pentru admiterea în afaceri

Solicitanții cu o sumă licitație cumulată de 2.50 pot solicita admiterea, cu dovada de aptitudine pentru studii postuniversitare. Dovezile justificative necesare sunt scorul GMAT (minim 400) sau scorul GRE echivalent. Elevilor ale căror petiții sunt aprobate vor primi o admitere condiționată și vor îndeplini îndrumările necesare pentru statutul condițional de admitere.

Admiterea provizorie în afaceri

În anumite condiții, un solicitant poate fi admis provizoriu (pentru un sfert) până la primirea acreditărilor oficiale. Admiterea provizorie este acordată pentru un sfert, pentru a permite solicitantului timpul necesar pentru ca statul Wright să primească documentele oficiale. Admiterea provizorie nu este o categorie de admitere finală. Odată ce toate documentele oficiale sunt primite, colegiul va lua o decizie finală de a accepta sau nu.

Dacă cerințele de admitere nu sunt îndeplinite în timpul trimestrului în care un student a fost admis provizoriu, înscrierea pentru trimestrele viitoare va fi refuzată și studentul va pierde creditul absolvent pentru orice cursuri absolvite finalizate în trimestrul respectiv.

Admiterea provizorie în contabilitate

Elevii fără contabilitate majore majore (sau diplomă de afaceri) vor fi necesare pentru a finaliza cursuri pregătitoare cu un GPA minim de 3,0 înainte de a putea obține statut de admitere regulat.

Admitere fără admitere sau tranzitorie în afaceri

Solicitanții care îndeplinesc toate cerințele Școlii de Studii Postuniversitare pentru admiterea non-universală sau admiterea tranzitorie vor fi admiși în aceste categorii. Elevii care doresc să treacă la statutul de grad trebuie să se reaplice la Școala de Studii Postuniversitare pentru un astfel de statut și pot aplica doar 12 ore de credit de cerințele etapei II față de grad.

Gradul MBA

Misiunea programului Wright State MBA este de a dezvolta manageri și lideri a căror înțelegere și viziune cuprinde organizația totală. Absolvenții vor lucra eficient în interiorul și în toate zonele funcționale și vor înțelege întreaga organizație și mediul său. În concordanță cu această misiune, obiectivele principale de învățare ale programului sunt de a dezvolta la studenții noștri o înțelegere încrucișată a operațiilor organizaționale; să dezvolte în continuare abilitățile de gândire critică și analitică ale elevilor; sporirea abilităților de comunicare ale elevilor - oral, scris și interpersonal; și să dezvolte abilitatea de a lucra în colaborare.

Diplomă dublă cu economie

Studenții pot obține atât gradul de MBA, cât și diploma de MS în economie socială și aplicată în cadrul programului de grad dublu, ceea ce permite lucrărilor comune de curs să se aplice la ambele programe, atât timp cât cursurile sunt finalizate în termenul stabilit pentru finalizarea gradului de absolvire programe. Această politică nu se aplică studenților care au primit o diplomă MBA sau o diplomă MS în economie din alte școli decât statul Wright.

Gradul dual cu asistență medicală

Studenții pot obține atât gradul de MBA, cât și gradul de MS în administrarea sistemelor de asistență medicală și de asistență medicală în cadrul programului de grad dublu, ceea ce permite lucrărilor comune de curs să se aplice pentru ambele programe. Studenții care primesc o diplomă MBA sau o diplomă MS în asistență medicală de la școli, altele decât statul Wright, nu pot intra în acest program de grad dublu.

MBA Core și concentrații

După ce au finalizat (sau au fost renunțați) la cursurile de fundație obligatorii, studenții încep programul de MBA cu MBA Core, 21 de ore de credit de lucru care sunt comune tuturor studenților MBA. Studenții ar trebui să se înscrie la MBA 7500 - Leadership și Etică, ca primul curs de bază. Studenții nu se pot înscrie la cursul cu piatră, MBA 7550, până când nu au terminat toate cursurile de bază MBA și obțin permisiunea de la Directorul programului MBA. De asemenea, studenții completează o concentrare de nouă ore de credit aleasă din lista prezentată mai jos.

Elevii au flexibilitatea de a alege și de a structura concentrarea (concentrările) pentru a-și îndeplini obiectivele de carieră. Cursurile de fundație nu pot fi utilizate ca electives în zona (domeniile) de concentrare. Elevii care urmează cursuri de afaceri absolvent sunt de așteptat să urmeze cerințele preliminare cerință.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare