Keystone logo
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Introducere

Wrocław Universitatea de Știința Mediului și Vieții se concentrează activitățile sale ample în materie de educație și cercetare care acoperă agricultura și științele conexe. Profilul WUELS și misiunea acesteia sunt direct implicate în programe de transformare care se ocupă cu dezvoltarea rurală și calitatea produselor alimentare și de management, cu respectarea deplină a plătit pentru sprijin social și interacțiune. Cunoștințele dobândite și proiectele de cercetare realizate la WUELS prevăd dezvoltarea viitoare, în ceea ce privește toate aspectele dezvoltării ecologice durabile, care este prietenos pentru bunăstarea oamenilor și a animalelor.

Universitatea garantează aventura intelectuală, se adaptează la nevoile pieței muncii, și oferă studenților posibilitatea de a studia și intern în străinătate, precum și desfășoară activități de cercetare avansată, sub supravegherea oamenilor de știință de top. Fiind unul dintre cele mai prestigioase colegii din Polonia, absolvenții săi sunt foarte căutate de către angajatori. De fapt, manageri și specialiști ai marilor companii poloneze sunt adesea ei înșiși absolvenți.

Valoarea de piață ridicată a Universității din educație-a câștigat un loc printre primele 20 de universități Newsweek în Polonia, clasament deasupra acestor colegii celebre ca Varșovia, Wrocław, Poznań și Jagiellonian University.

Ideea că "O universitate bună nu poate funcționa fără cercetători de valoare", a condus Wprost de a atribui Universitatea treilea loc în spatele Varșovia SGGW și Universitatea Poznań de Științe ale Vieții.

Universitatea a marcat atât de bine din cauza: standarde mari de educație, realizările personalului facultății, calitatea sistemelor de cercetare, bibliotecă și de calcul, precum și verificarea cunoștințelor.

Patrimoniul Universității Wrocław de Știința Mediului și Vieții este adânc înrădăcinată în tradițiile două instutitions fondate în Lvov: Facultatea de Agricultură și Silvicultură din Lvov Politehnica din Dublany si Scoala de Medicina Veterinara, fondat în 1881. Capitolul post-război din istoria Universității Wrocław și de mediu, Life Sciences a fost deschis în toamna anului 1945, când Facultatea de Agricultură și Facultatea de Medicină Veterinară a fost fondat la Universitatea combinat si Politehnica, singura instituție de superior educația în Wrocław la acel moment. In anul 1951 aceste două facultăți au fost încorporate în Școala Superioară recent deschis al Agriculturii redenumit Universitatea Agricolă din Wrocław în 1972 și la Universitatea Wrocław Mediului și Life Sciences în 2006.

În prezent, Universitatea Wrocław Mediului și Life Sciences (WUELS), un centru științific și educațional bine recunoscut, este singura universitate agricolă în regiunea de sud-vest a Poloniei. WUELS are aproximativ 1.500 de persoane, (160 profesori titulari și asociați). Complete și studenții part-time (11.000), li se oferă o gamă largă de cursuri universitare în agricultură și domenii conexe.

În 1990, s-au alăturat Auw programului TEMPUS în colaborare cu alte universități din Polonia și UE. În anii 1999 și 2000 a devenit Auw o instituție parteneră în 3 rețele în cadrul programului CEEPUS.

Proiecte de cercetare efectuate la Auw sunt susținute financiar de către Comitetul polonez pentru Cercetare Științifică (KBN), industria, administrația publică locală și fundații internaționale. Rezultatele obținute în aceste proiecte sunt publicate în reviste științifice în Polonia, cât și în străinătate. O serie de conferințe internaționale organizate la WUELS în fiecare an. Mulți cercetători sunt membri ai unor organizații internaționale de prestigiu.

Cele peste 100 de WUELS facilități de stăpînire, inclusiv un centru modern de sport. WUELS oferă cazare în case studențești pentru 1800 de elevi (90 la suta din locuitorii non-Wrocław).

In fiecare an, aproximativ 100 de proiecte de cercetare finanțate din fonduri nerambursabile și cca 100 de proiecte comandate sunt realizate. Rezultatele sunt publicate în cât mai multe publicații 2000, o cincime dintre ele în reviste internaționale. WUELS este un organizator de congrese internaționale și conferințe științifice.

Cu cat Universitatea Wrocław de mediu si Life Sciences a semnat acorduri bilaterale cu 52 de universități din diferite părți ale lumii. WUELS participă la Socrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST și 5 și a programelor-cadru ale UE 6-a.

Locații

  • ul. C. K. Norwida 25 , 50-375, Wrocław

Întrebări