Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introducere

Universitatea de Economie și Afaceri din Viena

 • WU Executive Academy, școala de afaceri a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), aduce peste 100 de ani de experiență și o reputație excelentă în domeniul educației executive.
 • Rankingul Executive MBA al Financial Times și diverse alte clasamente ne plasează în mod constant printre cele mai bune universități din Europa.
 • În plus, suntem triplu acreditați de către cele mai importante instituții. Mai puțin de 1% dintre școlile de afaceri din lume au niveluri de calitate recunoscute de cele mai mari trei organizații de acreditare a școlilor de afaceri: AMBA (Association of MBAs), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) și EQUIS (European Quality Improvement System) de către Fundația Europeană de Management.
 • Ca universitate, suntem independenți, conștienți de responsabilitatea noastră față de societate și dedicați integrității științifice.

Pentru a vedea realizările actuale ale Academiei Executive WU, vă rugăm să accesați: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

Viena - în inima Europei

Combinația de înaltă calitate a vieții, istorie bogată, cultură și natură în Viena este unică.

În plus, Viena se află într-unul dintre cele mai viabile orașe din lume, ușor de accesat și un centru important pentru organizațiile și companiile internaționale.

Diversitatea internațională în facultate și studenți

În programele noastre ne adunăm

 • profesori renumiți din universități de top din întreaga lume
 • directori de top și experți din corporații de top

pentru a vă oferi cele mai recente descoperiri științifice, precum și cunoștințe practice aplicabile în locul dvs. de muncă.

În timpul MBA-ului, veți stabili o rețea extrem de valoroasă cu colegii dumneavoastră de clasă, care provin din mai multe naționalități, industrii și funcții diferite. În plus, veți avea acces la puternicul WU Executive Club, format din 5.000 de studenți și absolvenți din 100 de națiuni.

În plus, imersiunile noastre internaționale vă vor permite să depășiți barierele culturale și să experimentați practicile de afaceri din diferite țări.

La WU Executive Academy, ne propunem să vă oferim know-how-ul necesar pentru a reuși, combinat cu o conducere responsabilă.

MBA-urile noastre sunt part-time cu module blocate în weekend și vă oferă cunoștințe de afaceri, abilități de conducere și oferă expertiză într-o funcție sau industrie aleasă.

Îți vei extinde expertiza atunci când faci un MBA. Cu toate acestea, un MBA merge dincolo de teorie. Este o călătorie uimitoare. Îți lărgi orizontul prin schimbul de idei și te dezvolți ca individ atunci când:

 • spori încrederea în sine
 • creștere profesională și personală
 • îmbunătățiți-vă abilitățile de conducere
 • aflați practic cât de aplicabil în locul dvs. de muncă
 • înțelegeți mai bine alte departamente și industrii

Statistică

Deoarece numerele noastre se schimbă în mod regulat, vă recomandăm să aruncați o scurtă privire pe site-ul nostru: https://executiveacademy.at/en

  Caracteristici Campus

  Campusul nostru modern din inima Europei este:

  • situat în apropierea centrului orașului, într-unul dintre cele mai locuibile orașe din lume
  • ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun
  • situat chiar lângă unul dintre cele mai mari parcuri din Viena
  • acasă pentru 25.000 de studenți și 1.500 de membri ai facultății
  • constând din șase complexe de clădiri individuale, proiectate de arhitecți de renume internațional

  În acest mediu arhitectural stimulant, găsești condiții ideale pentru învățare, cercetare și lucru. Pe Campus WU beneficiați de tehnologie de ultimă oră și de infrastructură (restaurante, magazine) special concepută pentru educația executivă.

   Admitere

   Ce cerințe trebuie să îndeplinesc pentru a fi admis pentru un MBA la WU Executive Academy ?

   Dacă aplicați, vă vom evalua cu atenție

   • pregătire academică,
   • experiența ta de lucru și a ta
   • abilități interpersonale, interculturale și de comunicare.

   În general, ne așteptăm să aveți o evoluție solidă în carieră și angajamentul de a urma un MBA pe lângă programul dvs. încărcat.

   Aveți nevoie de cel puțin o diplomă universitară de licență (de exemplu, diplomă de licență) pentru programele noastre de MBA. În plus, avem nevoie de o experiență de lucru minimă de 3 ani (5 ani pentru Executive MBA) împreună cu o excelentă cunoaștere a limbii programului (engleză sau germană).

   Cum aplic pentru un MBA la WU Executive Academy ?

   1. Aplicație online: Pentru a aplica pentru un MBA, trebuie să completați formularul nostru de înscriere online și să plătiți taxa de aplicare de 200 EUR prin card de credit.
   2. Trimiterea documentului: După aceea, vi se va cere să trimiteți prin e-mail toate documentele necesare. Managerii noștri de program le verifică cu privire la cerințele de admitere aplicabile.
   3. Interviu de admitere: Dacă sunteți un potențial student, veți fi invitat la un interviu personal cu directorul academic și cu managerul de program.
   4. Decizia de admitere: La scurt timp după interviu, veți primi decizia noastră. Dacă sunteți admis, vă vom trimite instrucțiuni importante despre cum să vă asigurați locul de MBA. Doriți feedback cu privire la profilul dvs. înainte de a începe aplicația? Pur și simplu trimiteți curriculum vitae la [email protected].

   Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să luați în considerare întrebările noastre frecvente aici: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/faq

   Cerinte pentru viza

   Diversitatea studenților este un atu al programelor noastre de MBA și salutăm studenți din întreaga lume. Dacă nu sunteți cetățean al UE, este posibil să aveți nevoie de viză pentru a intra, a trăi și a lucra în Austria. Puteți găsi informații detaliate pentru studenții străini aici.

   Odată acceptat în programele noastre, un student primește sprijin pentru viză de la managerul programului MBA pentru participarea la module în Austria, precum și la rezidențiat. Avem un istoric bun de a ajuta studenții să obțină vize, așa că vă sugerăm doar să aplicați și să luați următorii pași odată ce sunteți acceptat. Simțiți-vă liber să ne contactați.

   Burse și finanțare

   WU Executive Academy oferă o gamă largă de burse și opțiuni de finanțare. Descoperă-le aici . Bursele sunt acordate de la caz la caz. Comisia de admitere decide dacă și în ce măsură va fi acordată o bursă prin evaluarea dvs.:

   • Documentele de aplicare depuse
   • Performanță la interviul de admitere
   • Contribuție potențială la învățarea de la egal la egal la clasă
   • Situația financiară (venituri, costuri pentru logistică etc.)
   • Potențial de lider
   • Abilitati analitice
   • Abilitatea de a lucra în echipă
   • Obiective de carieră și motivație
   • Circumstante personale

   Criterii suplimentare de eligibilitate pentru fiecare bursă pot fi găsite aici .

   Cu toate acestea, sunt disponibile mai multe opțiuni de finanțare:

   • sponsorizarea angajatorului
   • plăți în rate
   • păsări timpurii

   În plus, taxele noastre de școlarizare MBA sunt complet deductibile fiscal pentru contribuabilii din Austria. Cu modalitățile noastre flexibile de plată, puteți repartiza taxele pe mai multe perioade fiscale. Aflați mai multe despre beneficiile financiare disponibile pentru persoane fizice și companii din Austria aici . Cu toate acestea, deoarece deductibilitatea fiscală poate varia foarte mult de la persoană la persoană, vă recomandăm să contactați și un consilier fiscal sau să întrebați direct la biroul fiscal.

   Dacă sunteți un contribuabil al unei alte țări, vă rugăm să contactați autoritățile fiscale locale pentru informații despre deducerile fiscale disponibile.

   Aflați mai multe despre asta aici: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/financing

   Statistica absolvenților

   Clasamente

   Clasamentul Financial Times Executive MBA și diverse alte clasamente ne plasează în mod constant printre cele mai bune universități din Europa

   În plus, suntem triplu acreditați. Mai puțin de 1% dintre școlile de afaceri din lume au niveluri de calitate recunoscute de cele mai mari trei organizații de acreditare a școlilor de afaceri: AMBA (Asociația MBA-urilor), AACSB (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) și EQUIS (Sistemul european de îmbunătățire a calității) de către Fundația Europeană de Management.

   Pentru a vedea realizările actuale ale WU Executive Academy vă rugăm să accesați: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Acreditări

   Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

   Mărturii studențești

   Locații

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Întrebări