Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business Executive MBA cu opțiuni de specializare
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Executive MBA cu opțiuni de specializare

Vienna, Austria

18 Months

Engleză

Part time

30 Jun 2024

Oct 2024

EUR 39.200 *

Amestecat, În campus

* Bonus de 2.000 de euro pentru înscrieri timpurii oferit pentru cererile primite până la 31 martie.

Introducere

Executive MBA cu opțiuni de specializare combină o educație amplă în domeniul managementului afacerilor cu o concentrare funcțională sau industrială. Oferim o mare varietate de specializări, de la Transformarea digitală & Știința datelor, trecând prin Finanțe, Marketing strategic & Vânzări, Managementul energiei, Antreprenoriat & Inovare până la Managementul proiectelor strategice sau Audit public.

Acest Executive MBA part-time cu opțiuni de specializare este structurat în două niveluri. Nucleul de afaceri oferă o expertiză economică și de administrare a afacerilor vitală, alături de instrumente și tehnici de management și leadership actualizate.

Executive MBA cu opțiuni de specializare, care este oferit cu jumătate de normă, este format din două părți. În timpul Business Core, participanții dobândesc cunoștințe economice cuprinzătoare și cele mai recente cunoștințe teoretice și practice în domeniile managementului și conducerii.

După ce termină cursul de bază în domeniul afacerilor, aceștia urmează o pregătire specifică unei specializări alese la începutul Executive MBA cu opțiuni de specializare. Aceștia aprofundează o industrie sau o funcție specifică.

De ce acest MBA?

Acreditări internaționale

WU este unul dintre puținii furnizori de MBA de top care sunt triplu acreditați de AACSB, EQUIS și AMBA. În plus, WU este singura universitate austriacă inclusă în renumitul clasament Financial Times.

Conferențiari internaționali de primă clasă

Numai profesori recunoscuți la nivel internațional și manageri de top din practică predau în cadrul programelor de MBA ale WU Executive Academy. Aceștia oferă cele mai recente descoperiri științifice și instrumente de management extinse și relevante pentru practică.

Un program cu adevărat internațional

Formatul exclusivist al programului, cu participanți din întreaga lume, vorbitori de top și imersiuni internaționale, reprezintă pregătirea optimă pentru o activitate de succes la nivel mondial.

Rețea mondială

Studenții și absolvenții Executive MBA cu opțiuni de specializare devin parte a unei rețele internaționale și exclusive de absolvenți. Această rețea multiculturală sprijină participanții în stabilirea de contacte la nivel mondial și în crearea de rețele cu alți colegi cu aceleași preocupări.

Top peets în sala de clasă

Participanții la Executive MBA cu opțiuni de specializare aduc în sala de curs o experiență profesională și personală vastă din diferite industrii, funcții și culturi. Aceștia contribuie la calitatea ridicată a programului în aceeași măsură ca și vorbitorii. Dezvoltarea de noi idei împreună, reflecția asupra vieții profesionale de zi cu zi și schimbul de opinii cu colegi internaționali cu vederi similare constituie fundamentul formării orientate spre viitor pentru manageri.

Format flexibil

Structura flexibilă, cu jumătate de normă a Executive MBA cu opțiuni de specializare este special concepută pentru a răspunde nevoilor managerilor ocupați. Structura modulară a programului le permite managerilor să finalizeze un program MBA exigent în paralel cu viața lor profesională de zi cu zi.

Avantaje pentru angajator

Pentru a avea succes pe termen lung ca o companie modernă, este esențial să atragem cei mai buni angajați și să îi păstrăm în companie pe termen lung. Angajatorii care își sprijină angajații într-un program MBA al UVT beneficiază de angajați foarte motivați care contribuie în mod durabil la succesul companiei prin cunoștințele nou dobândite.

Tehnologie de ultimă generație

Participanții beneficiază de acces la una dintre cele mai importante platforme de e-learning. În plus, cele mai noi tehnologii sunt folosite pentru a sprijini predarea.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Burse și finanțare

Acreditări

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări