Keystone logo
Youngstown State University (YSU) Mba
Youngstown State University (YSU)

Mba

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Pentru a concura în mediul actual de afaceri extrem de competitiv, profesionistul sus-mobil trebuie să îmbunătățească în mod continuu. Știi asta, iar noi nu prea. Rezultatul unei investiții substanțiale timp dedicat cercetării, analiza, și o discuție cu elevii, absolventii, și profesioniștii din domeniul afacerilor cu nevoile de manageri și lideri de mâine - Williamson MBA a fost mai mult revizuit, a fost reinventat.

Astăzi, programul de MBA este Williamson mai orientată spre profesional decât oricând înainte. Ghidarea toate deciziile legate de noul program a fost un accent pe asigurarea calității și valoare pentru profesioniștii care lucrează. Am sa străduit să creeze valoare prin cunoaștere, care ar poziționa vă pentru a reuși nu numai în sălile de clasă, dar mai important, în îndeplinirea responsabilităților actuale, locul de muncă, precum și atingerea obiectivelor carierei tale.

Repere ale Programului reinventat Williamson MBA

În timp ce au fost furnizate informații cu privire la planul de tranziție special (într-un e-mail separat), aici sunt câteva puncte principale ale programului reinventat Williamson de MBA.

  • Proiectat pentru profesioniștii care lucrează: Studenți - profesioniști în special de lucru - cautare, si are nevoie, cursuri livrate într-o manieră mai eficientă și la timp. Reflectând practicile de succes în domeniul educației executiv, cursurile vor fi oferite peste 8 săptămâni (sau mai scurte) perioade în concentrate (2 sau 1 credit) formate favorabile întreprinderilor care îndeplinesc într-o seară pe săptămână.
  • E timpul să Completare: Williamson MBA va cere ca toate elevilor să completeze 39 de ore de credit. Cuplat cu metoda de livrare, acest lucru poate permite să finalizeze programul mai repede - ceea ce știm că este important pentru tine ca un profesionist de lucru.
  • Criterii de admitere pentru profesioniștii care lucrează: criterii de admitere noi au fost dezvoltate ca valoare importanta de experiență de lucru. De fapt, pentru cei cu experiență corespunzătoare de muncă profesională, un test standardizat (echivalent GMAT / GRE) nu mai pot fi necesare pentru admiterea la MBA Williamson (solicitanții pot solicita o derogare).
  • Flexibilitate: Gone sunt cursuri separate în fapt, acum, altele decât câteva așteptări, cele mai multe cursuri nu au nevoie de nici o condiție "niveluri".. Acest lucru vă oferă mai multe opțiuni pentru a atunci când ia cursuri necesare dvs. bazat pe nevoile tale profesionale sau program.
  • Focus profesională: Programul, și cursurile, este structurat în jurul a vă ajuta să dezvolte un set de bază de capabilități care vă permit să reuși dincolo de sala de clasă, devenind un lider mai bun, decident, director, și gânditor strategic.
  • "One" Williamson MBA: Indiferent de fundal de învățământ înainte și experiențe, toată lumea va finaliza acum toate cursurile (de exemplu, nu "a derogărilor") ale programului 39 de credit - asigurând o experiență consistentă în program.
  • Convenabile: Cursurile vor continua să fie oferite în campus și on-line. De asemenea, începând din ianuarie 2014, Williamson MBA și cursurile sale vor fi oferite in zilele de sambata, offsite în Lorain County.
  • Calitatea: Și fiți siguri, cu toate aceste schimbări s-au axat pe dezvoltarea profesioniștilor care lucrează, noul Williamson MBA va continua să îndeplinească standardele de acreditare AACSB International - marca de excelență care mai puțin de 5 la sută din toate școlile de afaceri din întreaga lume au câștigat.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare