Keystone logo
Al Yamamah University

Al Yamamah University

Al Yamamah University

Introducere

despre YU

Al Yamamah University (YU) a fost înființată în mai 2001 ca un singur colegiu de familia Al-Khudair. Aceasta a marcat a doua contribuție majoră la educație a acestora în Arabia Saudită, care au fost pionierii înființarea primelor școli private din Riyadh în 1957. Autorizată ca instituție de învățământ superior de către Ministerul Învățământului Superior, Al Yamamah Colegiul a deschis porțile pentru studenții de sex masculin, în septembrie 2004 și a studenților de sex feminin în septembrie 2006. În 2008, Custode Moscheilor Două Sfinte, regele Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, Allah să-l protejeze, a emis un decret regal care aprobă ridicarea lui Al Yamamah College statutul universitar, punctul culminant a opt ani de planificare și de muncă asiduă pentru a stabili o instituție distinctă, modernă, care oferă Arabia de învățământ, atât universitare și studii postuniversitare. Încă de la începuturile sale, Universitatea sa impus în fruntea competiției dintre instituțiile de învățământ superior private din Regatul folosind engleza ca un mediu de instruire.

Al-Yamamah University este situat la nord de Riyadh, pe Al-Qassim Autostrada, și ocupă o suprafață de 160.000 de metri pătrați. Acesta a fost proiectat în conformitate cu cele mai recente standarde pentru instituțiile de învățământ. campus masculin este format din clădirea centrală academică, marea sală, biblioteca principală, lounge-ul studenților, clubul de sport și o moschee. In plus, de la începuturile sale, Al-Yamamah University a fost angajat să ofere studenților de sex feminin, cu oportunități educaționale care să-i pregătească pentru rolul lor vital pe piața forței de muncă saudit în curs de dezvoltare. campus de femei este rodul acestui angajament, cu un campus de stat-of-the-art oferind facilități moderne - atât academice și de agrement - care sunt pe deplin echivalente cu cele aplicate în campus bărbaților. Construit la un cost total de 300 de milioane de Arabia (aproximativ Riyals SUA 80 milioane dolari), campus ultra-modern al Universității oferă facilități de stat-of-the-art și modele de instruire inovatoare și programe de studii oferite de facultate din întreaga lume.

Încă de la începuturile sale, Al Yamamah College (acum Al Yamamah University), și-a dat seama de rolul esențial pe care limba engleză joacă în lumea de astăzi de afaceri, cunoștințe și tehnologie și a luat o decizie strategică de a oferi programe în limba engleză. Cu asta în minte, YU a început un parteneriat pe termen lung cu Centrele de limba INTERLINK SUA pe bază pentru a furniza programul de pregătire în limba engleză pentru studenții Al Yamamah. Ca urmare a abordării pe bază de proiect, centrat pe student și cu cadre didactice cu înaltă calificare, Centre Arabia Limba INTERLINK (SILC) au fost furnizarea programului de orientare în limba engleză începând cu anul 2004 pentru a dota studenții cu limba engleză și alte abilități academice care au nevoie pentru a reuși în contextul academic la YU și dincolo.

Al Yamamah University ofera programe universitare și postuniversitare în trei colegii: College of Business Administration (COBA), Colegiul Computer & Information Systems (C.SIS) și Colegiul de Inginerie și Arhitectură (CEA).

Misiune

Al Yamamah University oferă instrucțiuni academice și de formare profesională a celor mai înalte standarde care conferă studenților săi o dedicație pe tot parcursul vieții pentru învățare și auto-dezvoltare, permițând în același timp generațiilor în creștere pentru a forma un viitor marcat de un progres social și economic pozitiv

VISION MOTIVE

Al Yamamah University aspiră să fie cel mai important instituție de învățământ Arabia renumită pentru pregătirea efectivă a profesioniștilor din domeniul creativ și antreprenorial, care sunt în mod constant în cerere mare de cele mai importante organizații din sectorul public și privat.

Valori de invatamant superior

Credinciosie la patrimoniul nostru religios, etic și cultural Sprijin și încurajarea cercetării științifice Creativitate, inovație și un angajament pentru excelență Profesionalism și dedicare pentru îmbunătățire continuă Credibilitatea și munca în echipă Transparenţă

Caracteristici de invatamant superior

O instituție de învățământ superior marcată de rigoare intelectuală și sa angajat în extinderea cunoștințelor, oferind programe de instruire și pregătire practică în disciplinele profesionale de necesitate critică Engleză ca limbă de predare care oferă acces sporit la sursele globale de cunoștințe în timp ce dezvoltarea abilităților în cerere de comunicații și capacități profesionale extrem de transferabile Al Yamamah Universitatea se dezvoltă în mod activ și parteneriate cu nutrește institute de învățământ și de cercetare pentru a încuraja facultate și schimburile de studenți și transferul de cunoștințe și expertiză Angajamentul de a atinge standardele naționale, regionale și internaționale de excelență evidențiată prin programul de acreditare instituțională și de specialitate Lucrări de a stabili legături strânse cu reprezentanții cheie din sectoarele industriale și de servicii, în scopul de a identifica și de a răspunde nevoilor lor emergente Caută să recruteze facultate internaționale de înaltă calificare și de personal cu acreditările academice din instituțiile de conducere recunoscute de învățământ superior Supunem programele și programele noastre de revizuire continuă, asigurându-se că acestea reflectă stadiul actual al tehnicii, în diferitele lor discipline fiind în același timp gata să se extindă programele sau să dezvolte noi programe la nivelurile universitare și postuniversitare, ca răspuns la nevoile comunității aplicare completă a standardelor și a principiilor de asigurare a calității în toate domeniile Să încurajeze cercetarea științifică cu aplicații specifice nevoilor de dezvoltare comunitară

Locații

  • Riyadh

    P.O. Box 45180 , 11512, Riyadh

    Întrebări