Keystone logo
Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Zhejiang University International Business School

Introducere

Conectarea lumii, modelarea viitorului

Zhejiang University International Business School (ZIBS) a fost fondată în campusul internațional ZJU la Haining în noiembrie 2018 pentru a facilita schimbul academic și corporativ între Occident și Est.

Școala noastră de afaceri recent fondată a accelerat inițiativele globale ZJU și urmează să devină o școală de afaceri globală de lider în era noii economii. ZIBS are sediul în Delta Râului Yangtze, un hub al inovației și una dintre cele mai dinamice regiuni din lume. Viziunea noastră este de a deveni un ecosistem global lider, cu educația de afaceri ca unul dintre pilonii săi principali, cu un accent special pe noile tehnologii, noua economie și noile finanțe. Considerăm că, îndeplinind cu succes responsabilitățile noastre în calitate de educatori globali, noile generații de lideri de afaceri și antreprenori, la rândul lor, își vor îndeplini responsabilitățile sociale și vor contribui la bunăstarea afacerilor și a societății în ansamblu.

134962_pic1.jpg

Prin cooperarea cu Academia de Finanțe Internet și Institutul de Studii Chineze, ZIBS oferă în prezent un program internațional de master în administrarea afacerilor (iMBA) cu două formate: part-time și full-time și Master of China Studies (MCS), conceput special pentru studenții internaționali, Master Internațional în Finanțe (iMF), Master Internațional în Știința Datelor (iMDS), Master Internațional în Arte Plastice (iMFA) și un program de licență - Comunicare și Management Global (GCM). Centrul nostru de educație executivă oferă programe pe o gamă largă de subiecte, atât pentru înscriere deschisă, cât și pentru nevoi corporative personalizate în China și în afara Chinei.

Cu o moștenire de excelență academică, inovație și antreprenoriat din China, ZIBS îmbrățișează și întruchipează viitorul. Școala de afaceri pregătește lideri responsabili și aspiranți, precum și ecosistemul pe care îl servește, pentru a face față provocărilor unui mediu de afaceri global din ce în ce mai complex. Prin conectarea oamenilor și ideilor, ZIBS modelează viitorul afacerii în noua eră economică globală.

134961_pic5.jpg

134963_pic3.jpg

Campusul nostru

Campusul internațional al Universității Zhejiang este situat la nord de parcul Juanhu din Haining, care acoperă 200 de acri. Este o comunitate internațională extraordinară, plină de creativitate, energie și spirit antreprenorial. Studenții nu numai că se bucură de artele liberale standard internaționale și de educația profesională, dar au și oportunitatea de a lucra cu parteneri din întreaga lume, într-un mediu de viață bogat și colorat.

Servicii de alimentație publică

Există trei cantine în campusul nostru: cantină mare, restaurant Halal și cafenea noastră Fusion. Cantina oferă un mix mare de mâncare în stil occidental și chinezesc servit zilnic. Restaurantul Halal oferă o varietate de mâncare halal și are ore de deschidere tardive. Studenții, facultatea și personalul se reunesc pentru a se bucura de oferta culinară atât din est, cât și din vest.

Cazare

Toți studenții din campus trăiesc într-unul din cele patru colegii noastre rezidențiale. Unitățile sunt dotate cu o cameră privată, individuală, cu depozitare, birou și pat, cu baie comună și facilități de bucătărie. Colegiile rezidențiale oferă, de asemenea, spații de studiu și comunale ample pentru rezidenții lor.

134960_pic6.jpg

Bibliotecă

Studenții ZIBS au acces la o gamă largă de resurse de bibliotecă, de la cărți și jurnale la baze de date electronice și articole. Lângă Turnul Clopotniței, biblioteca este unul dintre reperele Campusului Internațional. Situat lângă partea de nord-est a lacului central, este o clădire elegantă octogonală cu trei etaje, care ocupă 9606 de metri pătrați, cu șase sute de locuri și mii de cărți.

Gimnazial

Sala de sport oferă o varietate de echipamente de calitate și este deschisă de la 9 dimineața până la 21:00 în fiecare zi. Piscina de dimensiuni olimpice este deschisă din mai până în septembrie în fiecare an. Există un număr mare de facilități sportive din campus, inclusiv badminton, tenis, squash, baschet, fotbal și multe altele. Facilitățile sunt deschise pentru uz personal în orice moment.

134965_pic4.png

Viața în Haining

Campusul internațional este situat în Haining, în provincia Zhejiang, și sub jurisdicția Jiaxing. Se află la doar 35 de minute cu trenul de mare viteză de la Shanghai-ul plin de viață și la 20 de minute de frumoasa Hangzhou. Orașul are o populație de peste 800.000 de locuitori și este cunoscut mai ales pentru industria pielii, parcul științific, felinarele colorate și marea boreală spectaculoasă din râul Qiantang.

Haining a fost votat în top 10 al sondajului Forbes asupra China continentală a orașelor de nivel județean de top și s-a clasat pe locul 18 în topul celor 100 de orașe din China. Este un oraș în creștere rapidă, cu magazine și hoteluri noi fiind construite în fiecare zi. Magazinele noi, de ultimă generație, precum Prada și Gucci, își fac drum în oraș, cu comunitatea internațională în creștere. Metroul Hangzhou este extins până la Haining, cu o oprire adiacentă Campusului Internațional, ceea ce face ca accesul la Hangzhou și campusul principal ZJU să fie și mai accesibil.

Alături de frumosul oraș vechi, Haining are, de asemenea, o serie de locuri turistice, inclusiv centre comerciale mari, piețe de piele, cinematografe, muzee, parcuri superbe și o varietate de baruri și cluburi de noapte.

134964_pic7.jpg

Locații

  • Jiaxing

    718 East Haizhou Road, Haining, 314400, Jiaxing

    Întrebări