Keystone logo
Zhongnan University of Economics and Law - MBA School IMBA
Zhongnan University of Economics and Law - MBA School

IMBA

Wuhan, China

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 85.000 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Obiectivul I. Programul

Pe baza disciplinele prezentate - economie, management și de drept, Programul Internațional de MBA de la ZUEL este conceput pentru a pregăti profesioniști responsabili cu viziune internațională și înțelegere profundă a mediului de afaceri din China, și cu expertiză în care nu numai abilități manageriale, ci și aspecte juridice în modernă afaceri.

II. Informații Programul

Cerințe credite. Studenții internaționali MBA trebuie să treacă examenele de curs și de a atinge creditele necesare. Este necesar un minim de 32 de credite pentru a începe scris teza, iar elevii nu se aplică pentru grade de MBA până când apăra cu succes teze lor.

Programul Pedagogie. Studiu de caz, discuții de grup și seminarii sunt introduse în procesul de predare, cu un accent de cultivare a studenților gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor. Invitați, precum și membri ai facultăților stabilite vor fi invitați pentru a oferi cursuri.

Evaluare. Este adoptat un mecanism cuprinzător de evaluare. Evaluarea este realizată în sistem de clasificare structural cu o proporție specifică de examen final și alte sarcini (inclusiv participari, prezentari, analize de caz și misiuni). Proporțiile detaliate sunt determinate de profesori relevante.

Absolvire și de masterat care conferă

  1. MBA studenți vor fi acordate diplome de master ZUEL și conferă gradul de MBA după ce au trecut examenele, atins creditele necesare și a apărat cu succes tezele lor.
  2. Cerințe pentru teza: a) Ambele sunt necesare rezumate chineză și engleză; b) Corpul principal al tezei poate fi scris în limba engleză chineză sau (un minim de 30.000 cuvinte în limba engleză sau 20.000 de cuvinte din China necesar); c) În cazul în care Teza este scrisă în limba engleză, o copie de traduceri din China se depun la timp.

III. Criterii de admitere

  • Un minim de trei ani de experiență de lucru
  • O diplomă de licență sau echivalentă
  • 24 de ani sau peste
  • GMAT competentă sau GRE scor IELTS sau

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare