Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 MBA Global Programe în Durabilitate 2023

3 MBA Global Programe în Durabilitate 2023

overview

Master în Administrarea Afacerilor este unul dintre cele mai populare diplome postuniversitare din lume, datorită versatilității și recunoașterii sale. Absolvenții cu diplomă de master găsesc de multe ori mai ușor să obțină locuri de muncă la nivel de conducere și pot să urmeze o diplomă de doctorat, cum ar fi un doctorat.

Ce este un MBA global în sustenabilitate? Pe masura ce populatia se inalta si noi epuizam din ce in ce mai multe resurse finite ale planetei, durabilitatea in toate aspectele vietii si ale afacerilor a devenit din ce in ce mai importanta. Un MBA Global în sustenabilitate ajută elevii să înțeleagă rolul de sustenabilitate joacă în structura organizațională generală a unei afaceri și modul de punere în aplicare a practicilor durabile în operațiunile zilnice și strategia corporativă. Se pune un accent puternic pe cercetare, combinat cu practici practice de afaceri. Cursurile pot include economie, analiza cantitativă, managementul durabilității, politica publică, politica de mediu și planificarea financiară.

Cercetarea și abilitățile analitice permit absolvenților să rămână up-to-date privind progresele, schimbările de politică și standardele de afaceri privind durabilitatea, permițându-le să rămână inovatoare în abordările lor. Înțelegerea planificării economice și financiare asigură că aceștia vor putea să integreze durabilitatea ca parte a unei strategii generale de afaceri de succes.

Taxele și taxele pentru un MBA global în sustenabilitate vor varia în funcție de instituția de învățământ care oferă programul, durata programului și dacă este studiat online sau în campus. Examinați cu atenție diferitele opțiuni și contactați biroul de admitere pentru a afla costurile curente ale programului.

Există o creștere a cererii de experți calificați în domeniul durabilității în aproape orice domeniu imaginabil, inclusiv managementul mediului, gestionarea resurselor, mass-media, finanțe, energie și producție. Pozițiile posibile includ managerul de sustenabilitate, managerul de dezvoltare a afacerilor, managerul de proiect de sustenabilitate și consultantul. Există oportunități în sectoarele public și privat.

Datorită creșterii popularității, un număr din ce în ce mai mare de universități, colegii și școli de afaceri din întreaga lume oferă acum MBA Global în sustenabilitate. Multe programe oferă flexibilitatea studiului online și / sau cu frecvență redusă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

 • MBA Global
 • Studii de sustenabilitate
 • Durabilitate
fields_of_study
 • Studii de sustenabilitate (3)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format