Keystone logo

1 MBA Global Programe în Studii generale Studii Globale în Londra, Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA Global
 • Regatul Unit
 • Studii generale
 • Studii Globale
 • Londra
Domenii de studiu
 • Studii generale (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Popular study format

  MBA Global Programe în Studii generale Studii Globale

  Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

  Global Studies adoptă o abordare holistică pentru înțelegerea lumii noastre. Se aprofundează în aspectele sociale, politice, economice și culturale ale problemelor globale, examinând modul în care acestea afectează comunitățile și națiunile. Prin scufundarea în Studii Globale, veți dobândi o înțelegere profundă a diverselor forțe care modelează lumea noastră de astăzi – de la globalizare și schimbări climatice la migrație și conflicte internaționale.

  Unele subiecte comune pe care le puteți întâlni includ: relațiile internaționale și diplomația, economia și comerțul global, drepturile omului și știința politică. De asemenea, probabil că veți fi încurajat – dacă nu este necesar – să studiați o limbă străină și să participați la programe de studii în străinătate, oferindu-vă experiență personală în diferite culturi.

  O diplomă în Studii Globale deschide calea pentru o gamă variată de oportunități de carieră în diverse sectoare, permițându-vă să vă imaginați în roluri interesante, cum ar fi un specialist în dezvoltare internațională, diplomat, analist de politici sau lucrător în ajutor umanitar. În plus, mulți absolvenți aleg să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile obținând diplome avansate în domenii precum relațiile internaționale, politicile publice sau afacerile globale.

  Dacă ești pasionat de înțelegerea și abordarea provocărilor globale, acest domeniu de studiu ar putea fi potrivirea ta perfectă.

  Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

  Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate.