Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 7 MBA Part Time Programe în Afaceri 2024

7 MBA Part Time Programe în Afaceri 2024

Prezentare generală

Un program de MBA part-time adesea permite elevilor să obțină o diplomă avansată, cu un angajament de timp mai scurt decât majoritatea programelor MBA tradiționale. Cursurile necesare pot fi distribuite într-o perioadă mai lungă de timp pentru a le permite studenților să lucreze atît la carieră, cît și la studiile lor.

Ce este un MBA part-time în afaceri? În general, un MBA part-time în afaceri este un grad avansat care sprijină studenții pentru a-și atinge obiectivele carierei prin furnizarea unei înțelegeri cuprinzătoare a domeniului de afaceri. Cu o bază largă de cunoștințe, elevii pot lua cursuri orientate spre afaceri, inclusiv marketing, economie, contabilitate, finanțe, drept comercial și management, iar studenții pot să urmeze cursuri de specialitate în domenii precum investițiile.

Absolvenții cu un MBA Part-time în Business vor avea în mod obișnuit o serie de aptitudini utile la locul de muncă, cum ar fi planificarea. În plus, aptitudinile matematice și managementul financiar pot fi utile într-o gamă largă de roluri de afaceri în sectorul privat, public și non-profit.

Programele MBA cu program part-time pot varia foarte mult, la fel și costul asociat. Durata studiilor, a instituțiilor și a altor specificități ale programului influențează adesea costurile finale. Studenții potențiali ar trebui să analizeze costurile programului pentru a se asigura că un program este o opțiune financiară viabilă.

Deoarece MBA part-time în programele de afaceri oferă adesea o bază largă de cunoștințe, absolvenții pot fi bine pregătiți pentru a intra într-o gamă largă de cariere. Absolvenții tind să fie atrași de roluri precum bancherul de investiții, managerul de vânzări, directorul financiar, managerul lanțului de aprovizionare și managerul de marketing. În plus, absolvenții sunt, de obicei, potriviți pentru roluri, cum ar fi planificatorul media, profesorul sau analistul de date.

Cu profesioniști ocupați în minte, programele MBA cu frecvență redusă pot fi disponibile online și în persoană pentru a răspunde nevoilor studenților. Locațiile programelor sunt adesea disponibile în întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA Part Time
  • Studii de afaceri
  • Afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu