Keystone logo

1 MBA Part Time Programe în Tirana, Albania pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA Part Time
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Popular study format

  MBA Part Time Programe în Tirana, Albania

  Turistii găsi, de obicei, Tirana un oraș interesant și fermecător, cu o viață de noapte plină de viață. Limba engleză este castiga rapid de abur ca a doua limbă în Tirana cu tinerii, dar mulți dintre locuitorii mai în vârstă vorbește și în italiană.

  Această țară este un alt acasă calității educației învățământ superior din mai multe universități pornind de la Universitatea din Albania. Țara a adoptat, de asemenea, legi care să asigure că fiecare universitate este echipat cu facilități cum ar fi biblioteca de învățare, printre altele.

  Un MBA part time, sau Masterat în Administrarea Afacerilor, este un mod excelent de a profita de oportunitățile învățământului postuniversitar. Conceput pentru profesioniștii care lucrează, acet tip de program oferă de obicei mai multă flexibilitate în orar decât programele tradiționale.