Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 MBA Part Time Programe în Finanțe 2023

6 MBA Part Time Programe în Finanțe 2023

Prezentare generală

Un program de MBA part-time poate fi soluția perfectă pentru a ajuta profesioniștii ocupați să avanseze în carieră, oferind abilități importante pentru locul de muncă de astăzi. Aceste programe avansate de gradul acoperă adesea cursurile legate de abilitățile de afaceri cu un program mai puțin intens decât programele full-time, ceea ce permite mai bine un echilibru între școală și muncă.

Studenții potențiali se pot întreba doar ce este un MBA part-time în finanțe? Un MBA part-time în Finanțe este de obicei o diplomă de afaceri avansate în domeniul finanțelor. Cursurile includ adesea formarea profesională de bază în subiecte precum economie, marketing, contabilitate și statistici, precum și subiecte financiare, bancare și de investiții, cum ar fi contractele futures și opțiunile și falimentul. Programele pot pune un accent mai mare pe afaceri sau pe finanțe sau pe un echilibru echilibrat al celor două domenii conexe.

Absolvenții cu un MBA Part-time în Finanțe dezvoltă adesea o serie de aptitudini utile, inclusiv metodele de management. Abilitățile de gestiune și analiză financiară pot fi utile într-un număr mare de ocupații.

Nu toate programele MBA cu jumătate de normă costă aceeași sumă. Costurile pot varia în funcție de o varietate de factori, inclusiv de colegiul sau universitatea specifică, precum și de durata studiilor. Cercetarea costurilor programului și luarea în considerare a resurselor financiare poate ajuta elevii potențiali să ia decizia corectă.

Un MBA part-time în Finanțe, de obicei, pregătește absolvenți pentru o carieră în orice număr de domenii. Absolvenții pot fi bine pregătiți pentru roluri precum bancher comercial sau de investiții, director financiar, analist financiar și director financiar. În plus față de cariere concentrat financiar, competențele și experiența dobândită cu un MBA Part-time în Finanțe poate pregăti absolvenți pentru posturi, inclusiv administrator, proprietar de afaceri, și director executiv.

Programele part-time pentru a obține un MBA sunt adesea disponibile la instituții din întreaga lume. Programele online pot fi disponibile în plus față de programele tradiționale situate în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA Part Time
  • Studii economice
  • Finanțe
Domenii de studiu
  • Studii economice (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu