Keystone logo

6 MBA Part Time Programe în Management internațional 2024

Filtre

Filtre

 • MBA Part Time
 • Studii de Management
 • Management internațional
Domenii de studiu
 • Studii de Management (6)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MBA Part Time Programe în Management internațional

  Un MBA part-time este o modalitate de a câștiga un grad avansat, fără a sacrifica cât mai mult timp de la locul de muncă curent. Dacă nu vă deranjează să luați mai mult timp pentru a finaliza programul, aceasta poate fi o opțiune bună pentru a vă împrăștia timpul și banii.

  Ce este un MBA part-time în managementul internațional? Acest program se concentrează, de obicei, asupra modului în care întreprinderile se pot ocupa pe o piață globală, menținând în același timp relevanța locală. Unele programe necesită doar o diplomă de licență, dar altele necesită câțiva ani de experiență de lucru. Cursurile pe care le puteți lua includ comunicarea interculturală, gestionarea resurselor financiare, finanțele corporative, metodele cantitative și managementul inovației. De asemenea, puteți alege să vă concentrați asupra unei anumite zone internaționale, cum ar fi Europa sau Asia.

  Există multiple abilități pe care le puteți dobândi în timpul acestui program de studii, inclusiv managementul timpului, conducerea și comunicarea. Gestionarea timpului poate face ca activitățile dvs. de zi cu zi să fie mai eficiente, în timp ce comunicarea și conducerea vă pot oferi încredere în setările sociale.

  Lucrul la un program cu jumătate de normă poate costa mai puțin în fiecare semestru din cauza achiziționării de cărți mai puține și a înregistrării pentru mai puține clase, dar fiecare școală necesită costuri diferite. Pentru a determina cât de mulți bani aveți nevoie, trebuie să luați în considerare și costul călătoriilor pentru orice cursuri pe care nu le puteți lua online.

  Un program de management internațional vă poate pregăti pentru o varietate de cariere. Unele titluri de locuri de muncă pe care trebuie să le caute includ analist financiar, specialist în comerț și ofițer de serviciu străin. Întreprinderile care angajează absolvenți de MBA sunt societăți de acțiuni, bănci și alte instituții financiare. Datorită focusului internațional, este posibil să găsiți locuri de muncă în aproape orice țară.

  Ca un subiect internațional, programele de MBA în managementul internațional pot fi găsite în întreaga lume. Cu multe școli care oferă opțiuni online, faceți timp pentru a afla ce funcționează cel mai bine pentru stilul dvs. de viață. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.