Keystone logo

Filtre

 • MBA Part Time
 • Studii de marketing
 • Marketing
Domenii de studiu
 • Studii de marketing (5)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

5 MBA Part Time Programe în Marketing 2024

  MBA Part Time Programe în Marketing

  Un Part-time Master of Business Administration este o diplomă adesea căutat de studenți care doresc să-și continue carierele lor cu educație avansată. Un program cu fracțiune de normă este util pentru cei care au nevoie pentru a finaliza gradul într-un ritm mai lent, în timp ce, de asemenea, gestionarea altor responsabilități.

  Ce este un MBA part-time în Marketing? Un MBA poate fi urmărit în orice număr de specialități și urmărit în mai multe forme diferite. Un MBA specializat în marketing este un program axat pe branding, publicitate și relații cu consumatorii. Având în vedere piața de astăzi, accentul ar putea fi pus pe marketingul online și utilizarea rețelelor sociale în vânzări, promoții și achiziționarea de clienți. În plus față de subiectele de e-marketing, cursurile pot include clase precum comportamentul cumpărătorilor, marketingul internațional sau cercetarea consumatorilor.

  Mulți oameni urmăresc un MBA part-time în marketing din cauza beneficiilor sale pentru creșterea carierei. Elevii se pot aștepta să învețe abilități cum ar fi managementul, analiza pieței și relațiile cu consumatorii. Acestea pot fi utile atât în ​​forța de muncă, cât și în lumea reală.

  Costul unui MBA în Marketing variază foarte mult între instituții. Cele mai multe programe cu jumătate de normă vor dura doi până la patru ani pentru a finaliza. Elevii sunt sfătuiți să realizeze o cercetare amănunțită înainte de a selecta un program.

  Un MBA în Marketing demonstrează competența unui individ la nivel executiv. Acest grad are, de asemenea, avantajul de a fi valoros în majoritatea industriilor. Candidații cu un MBA în Marketing se află frecvent calificați pentru posturi precum directorul de marketing, managerul de vânzări sau specialistul în relații publice. Organizațiile non-profit, agențiile guvernamentale și companiile comerciale angajează profesioniști de marketing pentru a-și ajuta obiectivele organizaționale.

  Part-time Master în Administrarea Afacerilor în grade de marketing sunt oferite on-line și ca grade tradiționale la o varietate de instituții la nivel național. Opțiunile online pot fi deosebit de utile pentru studenții care au nevoie să urmeze diploma cu jumătate de normă. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.