Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 MBA Part Time Programe în Studii de marketing 2023

4 MBA Part Time Programe în Studii de marketing 2023

Prezentare generală

Un MBA, sau Master of Business Administration, este un grad avansat care de obicei se concentrează asupra managementului afacerilor. Versiunea part-time a acestui grad este doar o modalitate de a studia în timp ce lucrați sau aveți grijă de o familie.

Mai precis, ceea ce este un MBA part-time în Studii de Marketing? Marketingul se concentrează pe cum să vândă bunuri și servicii consumatorilor și există adesea numeroase subcâmpuri pe care le puteți alege. Acestea includ marketingul de lux, internațional, word-of-mouth și viral. În cadrul unei diplome de marketing, vă puteți aștepta să studiați principiile microeconomiei și macroeconomiei, marketingul teoretic și analiza de mediu. Unele premise includ experiența de lucru în afaceri și o înțelegere a tehnicilor de marketing de bază.

Trei abilități pe care le puteți învăța în acest program includ creativitatea, vorbirea publică și comunicarea. Creativitatea poate ajuta la rezolvarea zilnică a problemelor, în timp ce comunicarea și vorbirea publică vă pot ajuta să vă simțiți confortabil în setările sociale.

Veți avea nevoie probabil de a face un buget înainte de a începe să vă MBA pentru a vă asigura că nu se termină de finanțare la mijlocul programului. Pe măsură ce vă îngustați opțiunile de școală, contactați biroul principal pentru a afla costurile, cum ar fi înregistrarea și alte taxe, care vor varia de la școală la școală.

Un MBA vă poate califica pentru o varietate de poziții în afaceri, industrie, educație și filantropie. Pentru un accent pe mass-media artistice de marketing, puteți aplica pentru o postură de director de artă publicitară. Dacă vă concentrați mai mult pe obținerea cuvântului prin mijloace contemporane, unele titluri de locuri de muncă pentru a căuta include managerul de media sociale și ofițer de relații publice. Alte titluri de locuri de muncă pe care le puteți căuta sunt managerul evenimentului, cercetătorul de piață, planificatorul media și managerul de conținut web.

Marketingul poate fi util în întreaga lume, astfel încât să puteți găsi școli cu un MBA în acest domeniu aproape oriunde. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA Part Time
  • Studii de marketing
Domenii de studiu
  • Studii de marketing (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu