Keystone logo

10 MBA Part Time Programe în Studii economice 2024

Filtre

Filtre

  • MBA Part Time
  • Studii economice
Domenii de studiu
  • Studii economice (10)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Part Time Programe în Studii economice

Pentru profesioniști ocupați, un program de MBA cu jumătate de normă poate oferi flexibilitatea de a câștiga un grad avansat în timp ce lucrați. Programele part-time durează în mod obișnuit mai mult timp decât programele full-time, deoarece necesită o mare parte din aceleași cursuri care urmează să fie finalizate pentru a absolvi, dar cu mai puține cursuri luate pe termen.

Ce este un MBA part-time în Studii Economice? MBA Part-time în Studii Economice este un grad avansat în domeniul economiei. Programele combină concepte economice cu cunoștințe de administrare a afacerilor pentru a înțelege mai bine principalele activități ale organizațiilor. Cursurile includ adesea subiecte precum statisticile, macroeconomia, microeconomia, strategia de afaceri și marketingul.

Absolvenții cu un MBA Part-time în Studii Economice vor avea de obicei o varietate de aptitudini și cunoștințe utile în lumea reală, inclusiv capacitatea de a gândi strategic. Înțelegerea și aplicarea proceselor de afaceri și înțelegerea puternică a conceptelor matematice pot pregăti absolvenții pentru a răspunde nevoilor esențiale ale unei companii.

Costurile pentru programele MBA cu program part-time pot varia foarte mult, deoarece formatul, localizarea și durata studiului contribuie la costul total. Studenții potențiali ar trebui să analizeze costurile programului și să ia în considerare propriile lor finanțe pentru a se asigura că își pot permite să participe.

Un MBA part-time în Studii Economice adesea se pretează la o varietate de roluri, făcându-le angajați valoroși și foarte căutate. Pozitii cum ar fi contabil, analist financiar, broker de bursă, economist și statistician utilizează pe deplin abilitățile absolvenților. Cunoștințele ample obținute într-un MBA de studii economice pot fi utile în organizațiile mari și mici, atât publice, cât și private.

Part-time programe de MBA în studiile economice sunt de obicei disponibile în întreaga lume, atât în ​​format personal și online. În funcție de programul studenților, programele pot fi disponibile în timpul zilei sau al nopții. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.