Keystone logo

7 MBA Programe în Științe sociale Științe politice 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Științe sociale
  • Științe politice
Domenii de studiu
  • Științe sociale (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Științe sociale Științe politice

Un Master of Business Administration (MBA) este un tip de diplomă de studii postuniversitare care explorează subiectul afacerii. Mai mult decât o diplomă de licență, acest grad necesită adesea doi sau trei ani de studiu intensiv. Mulți studenți urmăresc acest tip de diplomă pentru a se pregăti pentru o poziție de lider într-o carieră de afaceri.

Ce este un MBA în științele politice? Acest domeniu de studiu se axează pe operațiunile complexe ale guvernelor, economiilor, tendințelor sociale și instituțiilor care schimbă și afectează lumea noastră. Multe programe de științe politice studiază asistența medicală, locuințele, educația, ocuparea forței de muncă și etica lumii cu ajutorul teoriei politice, al politicilor comparative și al altor instrumente. Un program de masterat cuprinde adesea cursuri cu privire la subiectele menționate anterior pentru a înțelege în continuare funcția instituțiilor politice și modul în care acestea influențează societatea.

Studiul științei politice poate cuprinde o varietate de subiecte importante, dar poate oferi studenților cunoștințe despre multe abilități benefice. Elevii din acest domeniu dezvoltă adesea abilități critice de gândire pe măsură ce analizează datele de cercetare. Acești studenți au, de asemenea, tendința de a prezenta abilități puternice de conducere și de planificare, care sunt utile atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională.

Multe programe postuniversitare necesită doi sau trei ani de cursuri. Costul acestor programe poate varia în funcție de numărul de cursuri necesare pentru finalizarea gradului. Înainte ca un student să aleagă un program, este important să înveți costurile specifice de școlarizare ale diferitelor școli vizitând site-ul școlii sau contactând departamentul de admitere.

După ce a obținut un MBA în Științe Politice, studenții pot aplica pentru o carieră mai avansată, cu o pensie mai mare. Există de obicei numeroase poziții disponibile în acest domeniu care acoperă o varietate de industrii, inclusiv afaceri, jurnalism, drept și educație. Profesioniștii cu acest grad au obținut poziții de analist politici, avocați, cercetători de marketing, specialiști în relații publice și chiar și manageri de social media.

Cercetătorii pot studia științele politice la unul dintre numeroasele colegii sau universități din întreaga lume. Multe dintre aceste instituții oferă opțiuni de învățare la distanță, cursuri part-time sau programe de studii în străinătate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.