Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 13 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Administrarea afacerilor în Japonia 2023

13 MBA Programe în Administrarea afacerilor în Japonia 2023

overview

Administrarea afacerilor se ocupă cu activitățile care trebuie completate pentru a menține un anumit standard de operațiuni într-o organizație. Elevii studiaza acest domeniu pot afla mai multe despre management, de luare a deciziilor, finanțe, marketing și productivitate.

Japonia are una dintre sistemele de foarte integrate de învățământ superior din Asia. Japans abordare a științei și tehnologiei este extrem de evaluat, astfel, nivelul lor de educație foarte structurate de la copilărie la primar prin secundare la nivel terțiar. Cu 126 de milioane de oameni care trăiesc în Japonia are un mediu cultural bogat. Zona mai mare din Tokyo este cea mai mare zonă metropolitană din lume, cu peste 30 de milioane de locuitori.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

read_more

filters

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Administrarea afacerilor
fields_of_study
  • Studii de afaceri (13)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format