Keystone logo

3 MBA Programe în Studii de afaceri Afaceri internaționale Afaceri asiatice 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Afaceri internaționale
  • Afaceri asiatice
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (3)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MBA Programe în Studii de afaceri Afaceri internaționale Afaceri asiatice

Un Master of Business Administration este un pas mare pentru orice profesionist și, de obicei, durează aproximativ doi ani pentru a termina. Acest grad explorează profunzimea practicilor de afaceri și îi ajută pe absolvenți să înțeleagă mai profund sectorul privat.

Ce este un MBA în afacerile asiatice? Programul se bazează, de obicei, pe o combinație de discipline de afaceri și un focus cultural asiatic. Cursurile vor conține module care oferă elevului perspective unice asupra funcției de management și de afaceri. Elevilor li se poate cere să-și integreze cunoștințele despre afaceri în contextul unei economii globalizate. Există adesea oportunități de a lua cursuri elective pentru a personaliza obiectivele individuale în carieră. Înainte de a scrie o teză de masterat, elevii participă la vizite de companie, consiliere în carieră și prelegeri invitate. Mai presus de toate, elevii obțin o apreciere a culturilor și subiectelor legate de Asia.

Elevii care absolvesă cu un MBA în Business Asia obține competențe valoroase legate de managementul afacerilor, strategia de afaceri și marketing. Toate acestea sunt avantaje pentru cei care doresc să urce rapid pe scara corporativă.

Un grad de această amploare poate fi costisitor, dar nu trebuie să fie, și depinde de studenții universitari. O cantitate sănătoasă de cercetare este importantă pentru a determina ce program este potrivit pentru ei.

Carierele asiatice de afaceri, ca orice cale de afaceri, pot fi extrem de competitive. De aceea, un MBA este esențial pentru obținerea de posturi râvnite, cum ar fi consultanți, manageri de finanțe și marketing și întreprinzători. Din fericire, studenții cu MBA au un picior sus în competiție și absolvenții ar trebui să poată găsi locuri de muncă mai ușor decât omologii lor non-MBA.

Dacă școlarizarea convențională nu este o posibilitate de a obține un MBA, atunci candidații ar trebui să ia în considerare opțiunile online, lucru care poate funcționa bine pentru persoanele cu programe flexibile. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.