Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Afaceri de lux 2023

MBA Programe în Afaceri de lux 2023

Prezentare generală

Când vine vorba de atingerea succesului în lumea afacerilor, un Master of Business Administration poate fi primul pas pentru a realiza aspirațiile de carieră cuiva final. Grade MBA oferi studenților baza pentru o carieră foarte implinita si profitabil. Cursuri se concentrează pe o zonă de specialitate de afaceri, precum si mai multe studii generale, cum ar fi finanțe, marketing, și de resurse umane.

Poate va intrebati "Ce este un MBA în afaceri de lux?" Aceste studii oferă toate domeniile de lux, de la cunoașterea intimă de vinuri fine și băuturi spirtoase, pentru studii care se concentreaza pe lucruri cum ar fi produsele cosmetice și alte elemente high-end. Alte concentrează includ de management de brand de lux, de modă și design, precum și management de hoteluri si alte bunuri imobiliare. Pentru cei interesați în gestionarea unei afaceri de lux, cum ar cursuri este crucială pentru construirea o bază solidă.

Multe poziții în domeniul de lux tind să fie destul de profitabile, care oferă studenților posibilitatea de a câștiga un trai mare la scurt timp după absolvire. Aceste poziții sunt disponibile în mai multe locații diferite din întreaga lume. Acest lucru permite elevilor să se deplaseze pe scară largă în urmărirea o carieră plină de satisfacții.

In multe cazuri, costul total de studii pentru un MBA este dependentă de obiectul unor studii, precum și regiunea în care se află școală. De exemplu, studiind pentru o diplomă de la o școală de prestigiu internațional poate costa un pic mai mult decât de grade obținute de la colegiile de stat.

Absolvenții programelor de MBA axat pe afaceri de lux poate urmări o serie de cariere interesante.Doar câteva includ poziții cu branduri de moda de profil înalt, care îndeplinește servicii de concierge de la hoteluri de renume mondial, cu poziții de top-rang firme de marketing dedicate branding articole de lux, în plus față de multe alte căi de carieră interesante. În cele mai multe cazuri, accentul de cariera este pe furnizarea de clientela cu cele mai bune servicii sau produse pe care banii pot cumpăra. Acest lucru presupune o cunoaștere perfect de zona de studiu.

&nbsp

Pentru cei care întreabă "Ce este un MBA în afaceri de lux?" Educația drept este primul pas spre atingerea succesului în domeniul de lux. Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (0)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu