Keystone logo

19 MBA Programe în Afaceri internaționale în Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de afaceri
 • Afaceri internaționale
Domenii de studiu
 • Studii de afaceri (19)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  MBA Programe în Afaceri internaționale

  Volumul comerțului și al afacerilor internaționale este în continuă creștere, la fel ca și mișcarea ideilor și banii care călătoresc tot mai repede mulțumită globalizării. SUA joacă un rol important în această afacere internațională în curs de dezvoltare. Așadar un MBA în Afaceri Internaționale în SUA îți va oferi posibilitatea de a învăța de la cei mai buni în timp ce cei primi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea succes în lumea provocatoare, globală din ziua de azi.

  Un MBA în Afaceri Internaționale în SUA evaluează bazele esențiale ale afacerilor și problemele manageriale internaționale. Studenții primesc mai întâi baze solide în strategii de afaceri, economie, finanțe, analiză organizatorică, management sau marketing. Apoi ei au posibilitatea de a-și concentra interesul pe domeniile lor favorite precum investiții străine, marketing internațional sau impactul globalizării. Un MBA în Afaceri Internaționale în SUA este un program prestigios care e recunoscut peste tot în lume și e căutat de comanii internaționale renumite.

  Dacă vrei să îți îmbunătățești cariera având o lume de oportunități care să ți se deschidă ție, atunci aplică pentru un MBA în Afaceri Internaționale în SUA. Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!