Keystone logo

24 MBA Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Afaceri sportive 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice
  • Afaceri sportive
Domenii de studiu
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice (24)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Afaceri sportive

Un Master de Administrare a Afacerilor este un grad absolvent câștigat de către studenți în urmărirea unei educații avansate în domeniul de afaceri. Acest tip de masterat este unul dintre gradele cele mai recunoscute din lume, și mulți studenți cu o poziție de MBA securizată de supraveghere, profitabile în afaceri.

Ce este un MBA în Sport Business? Afaceri sportive este un subiect divers, care include studiul diferitelor legi, media și subiecte legate de afaceri legate de industria și practica sportului. Elevii cu studii superioare de drept sau de afaceri deseori urmăresc acest tip de diplomă pentru a se concentra pe chestiuni sportive, inclusiv etică, marketing, networking, strategie de venituri, relații publice și acordarea de licențe întreprinderilor sau echipelor profesionale sportive.

Beneficiile studierii afacerilor sportive sunt numeroase și se pot extinde mult dincolo de termenii și tehnicile de învățare. Competențele potențiale dobândite din acest domeniu de studiu includ managementul și abilitățile creative de rezolvare a problemelor, care pot facilita succesul în muncă și proiecte personale. Acești studenți au de asemenea tendința de a fi extrem de strategici și organizați.

Urmărirea unei diplome de master poate fi adesea plătită prin utilizarea de ajutor financiar, burse sau programe de studiu de lucru. Costul obținerii acestui tip de educație variază în funcție de numărul de cursuri solicitate, de localizarea programului și de tipul instituției. Cercetarea costurilor diferitelor programe poate fi benefică.

Câștigarea unui grad avansat de afaceri în domeniul sportului poate fi o modalitate benefică de a îmbunătăți un CV pentru potențialele locuri de muncă. Elevii cu master în acest domeniu pot explora opțiuni de carieră, cum ar fi un manager de marketing pentru un magazin de mărfuri sportive sau un manager de produs pentru o companie de producție. Studenții din domeniul afacerilor sportive au obținut posturi de agenți de presă profesioniști în cluburi sportive, manageri de operațiuni de evenimente, jurnaliști sportivi, manageri pentru centre de recreere, manageri de gimnastică și coordonatori ai mass-media

Pentru studenții interesați să studieze în străinătate, există numeroase universități situate la nivel internațional. Este, de asemenea, posibil să studiezi la o instituție locală sau prin cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.