Keystone logo

7 MBA Programe în Studii de afaceri Agrobusiness 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Agrobusiness
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii de afaceri Agrobusiness

Un MBA este o diplomă de master în administrarea afacerilor. Este un grad profesional postuniversitar care vă ajută să obțineți abilități avansate de afaceri. Este posibil să vi se solicite să faceți examenul GRE sau GMAT pentru a vă califica pentru intrare.

Ce este un MBA în domeniul afacerilor agricole? Agrobusiness-ul este o specializare în cadrul unui MBA. Este un program postuniversitar conceput pentru a instrui viitorii directori de nivel mediu și superior în industria alimentară și agricultură. În calitate de student, puteți studia problemele de gestionare a agricultorilor, procesatorilor, comercianților cu amănuntul și producătorilor de mărfuri de consum. Programul de diplomă este potrivit pentru persoanele interesate de industria agrobusinessului, precum și cu consultanții viitori și cu bancherii de investiții. S-ar putea să vă aflați la cursuri precum economia managerială, managementul afacerilor avansate, analiza cantitativă pentru deciziile de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare cu alimente la nivel mondial.

După absolvirea unei diplome de agribusiness, veți fi probabil mai abil să învățați prin încrederea în sine. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă adapta și de a câștiga noi abilități și cunoștințe pe cont propriu. De asemenea, puteți dezvolta abilități în programele de birou care vă fac extrem de valoroase în multe funcții de birou. Mulți absolvenți își dezvoltă capacitatea de a comunica mai eficient.

Există multe școli diferite pe care le puteți frecventa pentru a obține un MBA în Agribusiness, astfel încât costurile pentru finalizarea programului vor varia. Contactați orice școală care vă interesează pentru detalii suplimentare privind costurile.

Ca student de agricultură, explorați zonele de producție, marketing și comerț legate de agricultură, astfel încât să fiți bine pregătiți să lucrați ca manager de marketing în domeniul agrobusinessului, analist în domeniul produselor agricole, director de morărit sau comerciant de cereale. Este posibil să puteți dezvolta o carieră pe termen lung într-o varietate de roluri de conducere în industria agricolă.

Studierea printr-un program de studii on-line poate fi o idee bună dacă doriți să câștigați un MBA în Agribusiness, dar aveți un program ocupat. Puteți merge la școli pe tot globul, fără a ieși acasă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.