Keystone logo

37 MBA Programe în Studii de afaceri Afaceri Analiză de afaceri 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii de afaceri
  • Afaceri
  • Analiză de afaceri
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (37)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Studii de afaceri Afaceri Analiză de afaceri

Un MBA este un Master of Business Administration. În general, este nevoie de un angajament de doi ani pentru finalizare, iar finalizarea programului ilustrează o înțelegere deplină a aspectului afacerilor pe care se concentrează.

Ce este un MBA în Business Analytics? Sarcini de a face afaceri de multe ori necesită ca procesele și procedurile să fie analizate pentru a asigura eficacitatea lor. Acest lucru este valabil în special pentru finanțe și vânzări. Pentru a vă cunoaște punctele forte și pentru a vă dezvolta punctele slabe, trebuie să puteți măsura corect datele și să trageți concluzii semnificative din aceasta. Un grad în analiza afacerilor vă poate oferi abilitățile necesare pentru a aranja datele complexe în concluzii ușor de gestionat, în scopul de a promova orice aspect al firmei.

Beneficiile unui astfel de program se vor aplica adesea atât vieții dvs. profesionale, cât și personale. S-ar putea să învățați sau să îmbunătățiți abilitățile, cum ar fi bugetarea, gestionarea timpului și abilitățile bazei de date.

Un program ca acesta va varia adesea în funcție de costurile depuse, în funcție de locul în care alegeți să vă înscrieți. Școala dvs. preferată vă poate oferi detalii despre programul dvs. dacă îl contactați direct.

Cariera în domeniul analizei afacerilor variază de la corporații private la instalații guvernamentale până la liber profesioniști. S-ar putea să alegeți să mergeți la lucru pentru o firmă mare și stabilă, care are nevoie de noi ochi pe procesele vechi. Diferitele ramuri ale guvernului au nevoi diferite pentru indivizii calificați în analiza afacerilor, de la auditori la manageri și directori. De asemenea, puteți alege să educați masele, devenind fie profesor de colegiu, fie scriitor pentru o publicație în domeniu. În mod alternativ, puteți opta pentru a vă angaja singur, lucrând în calitate de antreprenor pentru alte întreprinderi care au nevoie de serviciile dvs. pe termen scurt.

Un program de analiză a afacerilor este disponibil oriunde te afli, fie într-o școală din apropierea ta, fie într-un format online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.