Keystone logo

20 MBA Programe în Analiza datelor 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Studii tehnologice
  • Știința datelor
  • Analiza datelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (20)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MBA Programe în Analiza datelor

Un Master of Business Administration grad (MBA) oferă cursuri studenților în finanțe, contabilitate și marketing. Cu full-time de înscriere, un MBA poate fi completat în mod obișnuit în termen de doi ani. Gradul oferă studenților posibilitatea de a învăța și de a perfecționa strategia de afaceri.

Ce este un MBA în analiza datelor? Un MBA în analiza datelor va ajuta să învețe atât abilități de analiză a datelor și abilități de afaceri. Elevii vor învăța despre business intelligence, analiză de date și de tehnologia informației, inclusiv aptitudinile necesare pentru analiza proceselor de afaceri și modelarea predictivă. Multe programe de loc un accent pe principii etice, abilități de conducere și piețele globale. Antreprenoriat, finanțare, afaceri internaționale și dezvoltarea organizației sunt toate domeniile de studiu care pot fi specializate în.

Completarea unui MBA în Analiza datelor va oferi studenților hands-on cunoștințe prin experiențe practice de cercetare.Acestea se vor combina cu cunoștințele despre practicile de afaceri care vor să facă pe elevi îmbunătăți deciziile lor de afaceri și aptitudinile profesionale.

Costul de realizare a unui MBA variază foarte mult de la colegiu la colegiu și o regiune la alta. Pentru a afla mai multe despre costurile asociate cu acest grad, școli de contact care oferă programe de interes pentru tine.

Dada Analytics este un domeniu în cerere, și un MBA în analiza datelor poate deschide multe oportunități. Acest câmp oferă angajaților posibilitatea de creștere și dezvoltare în timp ce câștigul salarial salarii confortabile. angajatorii de top din întreaga lume sunt în căutarea pentru persoanele cu abilități analitice pentru a le ajuta să profite de date. titluri de locuri de muncă populare includ analist de afaceri, sisteme de analist, de afaceri dezvoltator de informații, arhitect de date și soluții de arhitect. Abilitățile necesare pentru aceste poziții includ stocarea de date, analiza datelor, managementul datelor, proceselor de afaceri și un limbaj de interogare structurată.Toate aceste abilități pot fi învățate cu un MBA în analiza datelor.

Acest grad este oferit într-o varietate de programe locale, internaționale, și on-line. Pentru a începe gradul dumneavoastră, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.