Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 21 Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Antreprenoriat în Statele Unite ale Americii 2023

21 MBA Programe în Antreprenoriat în Statele Unite ale Americii 2023

Prezentare generală

Ești un manager cu experiență care dorește să își îmbunătățească abilitățile antreprenoriale? Sau poate vrei să îți sporești experiența managerială? Fie că vrei să începi o afacere sau să îți îmbunătățești competențele în dezvoltarea și gestionarea unei afaceri existente, un MBA în Antreprenoriat te va ajuta.

Un MBA în Antreprenoriat în SUA îți va permite să combini învățarea teoretică în management printr-o abordare practică a antrenării antreprenoriale. Centrul de interes al unui MBA în Antreprenoriat în SUA este de a oferi studenților o înțelegere mai vastă a antreprenoriatului, mai ales în termeni de economie, sporindu-le abilitățile de rezolvare a problemelor și angajându-i în diferite industrii. Studenții își vor dezvolta creativitatea antreprenorială și vor fi încurajați să o aplice în diferite situații.

Aplică pentru un MBA în Antreprenoriat în SUA și îmbunătățește-ți abilitățile antreprenoriale chiar azi. Aruncă o privire la opțiunile de mai jos și alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de afaceri
  • Antreprenoriat
Domenii de studiu
  • Studii de afaceri (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu