Keystone logo

1 MBA Programe în Viena, Austria pentru 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Austria
 • Viena
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)Arta spectacolului (0)Asistență medicală (0)Auto-îmbunătățire (0)Aviație (0)Construcții (0)Jurnalism și comunicare în masă (0)Limbi străine (0)Modă (0)Pedagogie (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Popular study format

  MBA Programe în Viena, Austria

  Un MBA de la Viena este un program de grad profesional achiziţionarea elevii care provin din medii diverse. Multi profesionisti se va obţine un MBA pentru a deveni mai competitivă în piaţă emergentă. MBA în programele de Viena cuprind cursuri de contabilitate, management, finanţe şi multe alte domenii de activitate conexe, cu opţiuni diferite de studiu şi specializare în domenii precum administrarea afacerilor, management financiar, afaceri internaţionale, antreprenoriatul şi mai mult. Un MBA de la Viena se poate pregăti elevii pentru a deveni lideri globali de afaceri.

  MBA în Viena profesionişti au o multitudine de oportunităţi de carieră. Absolvenţii pot găsi o carieră în firme cu capital de risc, supraveghea companiile non-profit, şi de a gestiona alte instituţii financiare. În plus, un MBA la Viena permite elevilor să devină extrem de competitivă de astăzi 's piaţa globală a muncii.Viena este un loc strategic pentru a învăţa din cauza programelor academice excelente de calitate şi de locaţie centrală şi un MBA de la Viena va oferi cele mai bune oportunităţi în cadrul pieţei europene şi scena mondială.

  Un MBA de la Viena poate ajuta să vă atinge obiectivele profesionale! Uita-te mai jos pentru informaţii suplimentare pentru a promova educatia si cariera!