Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în în Administrarea Afacerilor  (MBA) Programe în Curitiba, Brazilia 2023

1 MBA Programe în Curitiba, Brazilia 2023

Prezentare generală

Curatiba este una dintre cele mai populate orase din Brazilia și are unele dintre cele mai remarcabile instituții din țară. Se poate studia, fie la Universitatea Federală din Parana, Centro Universitario Curatiba sau alte instituții de învățământ superior în timp ce în Curatiba.

Brazilia oferi un învățământ superior, care este finanțat parțial pentru acei studenți care ar dori să urmeze studii avansate. Ele trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani. Acest sistem de învățământ superior permite studenților să învețe abilități practice care să le permită să facă față provocărilor secolului 21.

Un masterat în administrarea afacerilor (MBA) reprezintă o diplomă profesională oferită celor care studiază managementul afacerilor la o școală de afaceri. Diferite forme de analiză și strategie sunt acoperite, inclusiv operațiuni, marketing, finanțe și contabilitate.

Citeste mai mult

Filtre

  • MBA
  • Brazilia
  • Curitiba
Domenii de studiu
    Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie Sport Studii de administrație
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe